Jason Statham, la un pas de înec în timpul filmărilor de la filmul „Eroi de sacrificiu 3“

Jason Statham, la un pas de înec în timpul filmărilor de la filmul „Eroi de sacrificiu 3“

Starul britanic joacă rolul Lee Christmas în „ The Expendables 3 “, alături de Sylvester Stallone, care a vorbit într-un interviu despre cât de „periculoase“ pot fi filmele de acţiune. Totodată, Stallone a luat apărarea acestui gen cinematografic, considerând că filmele de acţiune nu sunt la fel de apreciate ca peliculele dramatice, potrivit contactmusic.com.

„Toată lumea crede în ipoteza potrivit căreia filmele de acţiune sunt cumva mai puţin prestigioase decât filmele dramatice. Nimic nu e mai departe de adevăr. Eu am făcut ambele genuri de filme şi acestea (filmele de acţiune, n.r.) sunt grele şi periculoase“, a declarat Sylvester Stallone într-un interviu acordat site-ului collider.com.

„Jason Statham aproape a murit înecat în timpul filmărilor - din fericire, e un înotător bun. Ar fi fost foarte posibil ca noi toţi să mergem acum pe fundul Mării Negre - ei bine, nu chiar să mergem, ci mai degrabă să plutim - şi asta nu e o glumă, e o treabă serioasă. Se întâmplă tot felul de lucruri în timpul filmărilor. E ceva unic“, a adăugat starul hollywoodian.

Stallone nu crede că filme precum cele din seria "The Expendables" vor mai fi produse în viitor, întrucât vor lipsi actorii-vedetă care vor fi dispuşi să "se angajeze total" în rolurile respective.

„Nu cred că filme ca acestea vor mai fi făcute prea mult timp de acum înainte, pentru că e nevoie de o anumită persoană care să vrea să se angajeze în rol, să lupte pentru rol şi să aibă aura unui star. Cel mai greu lucru din lume e să găseşti un star al filmelor de acţiune. Nu-mi pasă de ce spun alţii, dar starurile vin şi pleacă. În schimb, starurile din filmele de acţiune le numeri pe degetele de la o singură mână, iar asta reprezintă un element foarte interesant“, a adăugat Sylvester Stallone.

Filmul „Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3“, al treilea film din serie, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 22 august.

Primele două filme din franciza cinematografică „Eroi de sacrificiu“, o serie care a adus împreună pe marile ecrane mai multe staruri ale filmelor de acţiune din anii '80 şi '90, au obţinut împreună încasări de 579,8 milioane de dolari pe plan mondial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria