Jennifer Aniston vrea să devină regizoare

Jennifer Aniston vrea să devină regizoare

Actriţa americană Jennifer Aniston se află în căutarea "proiectului (cinematografic) perfect" cu care doreşte să îşi facă debutul în calitate de regizoare de lungmetraj.

Jennifer Aniston vrea să devină regizoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fosta vedetă a serialului "Prietenii tăi/ Friends" a regizat deja două scurtmetraje, dar doreşte foarte mult să regizeze şi un lungmetraj, informează contactmusic.com .

"Regia este următorul pas major pe care vreau să îl fac. Am regizat deja câteva scurtmetraje şi mi-a plăcut foarte mult acea experienţă. Acum aştept să apară o fereastră liberă şi un scenariu minunat, iar acesta va fi următorul film pentru mine", a declarat actriţa americană pentru Wenn.

Totuşi, Jennifer Aniston nu doreşte să regizeze un film de acţiune sau un thriller: "Nu cred că vă doriţi să vedeţi versiunea mea regizorală a unui film horror sau a unui film de genul celor din franciza «The Matrix»! Mie îmi plac experienţele umane şi comportamentul uman, relaţiile interumane. Aşadar, filmul pe care îl voi regiza va avea probabil legătură cu aceste lucruri".

Cele două scurtmetraje regizate până acum de Jennifer Aniston se intitulează "Mia" şi "Room 10".

Jennifer Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999),"Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006).

În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thrillerul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice. Recent, actriţa americană s-a făcut remarcată în comediile "Şefi de coşmar/ Horrible Bosses" (2011) şi "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers" (2013).

În luna februarie, Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedetă din distribuţia serialului "Friends" care a primit o astfel de distincţie.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...