Joan Rivers a fost internată din cauza unui stop cardio-respirator. Starea sa de sănătate este bună

Joan Rivers a fost internată din cauza unui stop cardio-respirator. Starea sa de sănătate este bună

Actriţa americană Joan Rivers a fost transportată de urgenţă la spital, joi, din cauza unui stop cardio-respirator, însă în prezent starea sa de sănătate este bună.

Joan Rivers (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Joan Rivers, celebră în Statele Unite pentru stilul său direct, acid şi autoironic, este în prezent internată la Mount Sinai Hospital din New York.

Fiica vedetei, Melissa, a anunţat, joi, că actriţa "se odihneşte confortabil" şi a mulţumit tuturor pentru sprijinul oferit mamei sale.

Aceasta nu a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Joan Rivers, în vârstă de 81 de ani, care a fost internată iniţial în clinica Yorkville Endoscopy pentru o intervenţie la corzile vocale. În timpul acestei intervenţii, care a avut loc joi, actriţa ar fi încetat să respire, potrivit mai multor relatări din presa americană.

Potrivit unui purtător de cuvânt al pompierilor din New York, o persoană aflată în stop cardio-respirator a fost transportată de la clinica Yorkville Endoscopy la spitalul Mount Sinai, în urma unui apel de urgenţă primit la ora locală 9:40 (16:40, ora României, n.r).

Acesta nu a precizat, din motive de confidenţialitate, numele persoanei respective, însă televiziunile locale au anunţat că este vorba despre Joan Rivers.

Joan Rivers este considerată un pionier privind accesul femeilor în lumea comediei. A devenit cunoscută în anii 1960, printre vedetele alături de care a lucrat pe scena cluburilor de comedie din New York aflându-se nume ca Bill Cosby, Richard Pryor, Woody Allen şi George Carlin, despre care Rivers a spus că nu s-a simţit niciodată ca şi cum ar fi fost parte a "clicii lor".

În 1983 a obţinut una dintre cele mai râvnite poziţii din industrie, după ce gazda emisiunii "The Tonight Show", Johnny Carson, a numit-o invitat special permanent.

Stilul său direct, acid şi autoironic a fost apreciat şi a atras mulţi fani, dar şi recunoaşterea meritelor de către industrie, iar în ultmii ani a devenit o acidă critică de modă, cu ţinta asupra vedetelor de la Hollywood.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...