John Cusack: Hollywood este un bordel unde oamenii o iau razna

John Cusack: Hollywood este un bordel unde oamenii o iau razna

Actorul John Cusack a catalogat industria de film americană drept un "bordel unde oamenii o iau razna" într-un interviu în care vorbeşte despre dificultăţile prin care trebuie să treacă tinerii artişti pentru a reuşi la Hollywood.

John Cusack, în vârstă de 48 de ani, a vorbit într-un interviu acordat cotidianului britanic The Guardian despre dificultăţile construirii unei cariere în cinematografie, potrivit contactmusic.com .

"Nu poţi ajunge sus. (Hollywood, n.r.) este un bordel, iar oamenii o iau razna, cultura de acolo pur si simplu mănâncă actorii tineri şi apoi îi scuipă afară. Este greu să supravieţuieşti fără să îţi găseşti un refugiu", a declarat actorul american, care în prezent îşi promovează cel mai recent film, "Map to the Stars", regizat de David Cronenberg şi în care joacă alături de Julianne Moore, Robert Pattinson şi Mia Wasikowska.

Filmul vorbeşte despre obsesia de a deveni vedetă şi modul în care celebrităţile tinere pot ajunge în cele mai proaste situaţii posibile. Scenaristul Bruce Wagner subliniază în film importanţa tinereţii în industria cinematografiei americane şi include chiar şi o scenă în care se sugerează că o actriţă de 26 de ani este considerată ca fiind "la menopauză" de colegii săi mai tineri.

"Pentru femei este foarte dură comparaţia lui Bruce, asta cu dacă ai 26 de ani eşti la menopauză. Este absurdă situaţia, doar pentru că e puţin exagerată. Am prietene actriţe care sunt trase pe linie moartă la 29 de ani, pentru ca industria vrea ceva nou şi fierbinte de 22 de ani. Spui că este pornografie infantilă... e ciudat!", a mai declarat John Cusack.

Actorul american a mai spus în acest interviu că Al Pacino şi Rob Reiner au fost mentorii săi în tinereţe.

"Când eram eu tânăr, oamenii aveau grijă de tine. Existau şi oameni de treabă în industrie. Când am venit în Los Angeles, Rob Reiner mi-a spus «Vino şi stai în casa mea». M-a învăţat lucruri. Am lucrat cu Pacino, care vorbea cu mine şi mă învăţa. Acum nu se mai întâmplă astfel", a continuat Cusack.

John Cusack are o carieră cinematografică de peste trei decenii şi s-a remarcat în filme precum "Umbre şi ceaţă", "Împuşcături pe Broadway", "Miezul nopţii în grădina binelui şi răului", "Con Air - Avionul Condamnaţilor", "La hotarul dintre viaţă şi moarte", "În pielea lui John Malkovich", "High Fidelity" - pentru care a fost nominalizat la Globul de Aur -, "Camera 1408", "2012" şi "Teleportaţi în adolescenţă".

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...