Johnny Depp s-a căsătorit cu actrița americană Amber Heard

Johnny Depp s-a căsătorit cu actrița americană Amber Heard

Starul hollywoodian Johnny Depp, fostul partener al interpretei franceze Vanessa Paradis, s-a căsătorit marți cu actrița americană Amber Heard într-o ceremonie civilă desfășurată în Los Angeles, au indicat miercuri ziarele locale, preluate de AFP.

Cuplul, care s-a logodit în 2012, și-a oficializat legătura cu câteva zile înainte de organizarea unei mari petreceri pe insula privată a actorului din Bahamas, au indicat magazinele People și US Weekly.

Nunta a avut loc în casa lui Depp din cartierul West Hollywood, Los Angeles.

Actorul (51 de ani), câștigător a trei premii Oscar, a început să se întâlnească cu Heard (28 de ani), la scurt timp după ce a cunoscut-o pe platourile de filmare de la "The Rum Diary" în 2011. Actrița este cunoscută pentru rolurile din "All the Boys Love Mandy Lane" (2006) și "North Country" (2005).

Potrivit AFP, căsătoria cu Amber este cel de-al doilea mariaj pentru Johnny după cel din 1983 cu actrița Lori Anne Allison, de care s-a despărțit doi ani mai târziu.

Actorul a mai avut relații cu actrițele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn și Wynona Ryder, dar și cu Vanessa Paradis, cu care a trăit timp de 14 ani, între 1998-2012, și are doi copii, Lily-Rose și John Christopher.

Familiile și prietenii cuplului sunt așteptați în acest weekend pe insula Little Hall Pond Cay, pe care Depp a cumpărat-o în 2004 pentru suma de 3,6 milioane dolari, potrivit cifrelor oferite de revista Forbes. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…