Julie Gayet şi François Hollande s-au despărţit

Julie Gayet şi François Hollande s-au despărţit

Actriţa Julie Gayet a decis să rupă relaţia sa cu preşedintele Franţei, François Hollande, care, de altfel, nu a fost niciodată confirmată oficial, potrivit publicaţiei franceze Gala.

Julie Gayet şi François Hollande (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Publicaţia franceză scrie că Gayet a fost cea care a dorit să rupă această relaţie ţinută secretă vreme de peste doi ani.

În ianuarie, François Hollande, care pe atunci avea o relaţie cu jurnalista Valérie Trierweiler, a fost surprins ieşind dintr-un imobil unde se întâlnea de obicei cu actriţa Julie Gayet. A urmat o perioadă tulbure, marcată de ezitări şi de spitalizarea celei care era partenera de viaţă oficială a şefului statului francez, Valérie Trierweiler.

Pe 25 ianuarie, despărţirea lor a fost confirmată oficial de preşedintele Franţei, în contextul dezvăluirilor despre relaţia pe care el ar fi avut-o cu actriţa Julie Gayet.

Actriţă discretă, Julie Gayet, a jucat în ultimii 20 de ani în peste 70 de filme, de la comedii romantice la thrillere şi chiar drame, interpretând întotdeauna roluri secundare. Anul acesta a fost nominalizată la premiile César, pentru rolul din filmul "Quai d'Orsay". A fost căsătorită cu cineastul argentinian Santiago Amigorena, în perioada 2003 - 2006, cuplul având doi copii.

După ce a anunţat, pe 25 ianuarie, "sfârşitul vieţii sale comune" cu Valérie Trierweiler, cu care a avut o relaţie din anul 2007, preşedintele francez François Hollande a apărut mereu singur în public, iar natura relaţiei sale cu Julie Gayet nu a fost niciodată confirmată oficial.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale