Kelemen: Revocarea mea din funcţia de ministru al Culturii nu e o dramă, era un lucru normal

Kelemen: Revocarea mea din funcţia de ministru al Culturii nu e o dramă, era un lucru normal

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că revocarea sa din funcţia de ministru al Culturii, decisă de preşedintele Traian Băsescu, nu este "o dramă" nici pentru el, nici pentru Guvern, ci un lucru normal, care se putea întâmpla oricând.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că după demisia din funcţia de ministru al Culturii şi-a făcut treaba la minister, a făcut rectificarea, aşa cum trebuie, a asigurat tot ce era de asigurat în calitate de ministru.

"Era un lucru absolut normal şi eu am luat această decizie, eu mi-am dat demisia încă din august şi, după ce a respins preşedintele propunerea noastră, pe doamna Biro, nu am mai făcut o altă propunere. Putea să semneze în orice clipă, pentru că oricând, când este revocat un ministru din Cabinet, un alt ministru sau premierul poate prelua pentru 45 de zile funcţia care rămâne vacantă. Eu ştiam că în orice moment, în funcţie de decizia preşedintelui, se va întâmpla, nu este nicio noutate. Până în ziua de azi eu mi-am făcut treaba la Ministerul Culturii, am făcut rectificarea, aşa cum trebuie, am asigurat tot ce era de asigurat în calitate de ministru. Începând de joi, nu sunt ministru, dar asta a fost decizia mea, asta nu e nicio tragedie, nicio dramă, nici în viaţa mea, nici a Guvernului", a spus Kelemen.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

2 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

3 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

4 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

5 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“