La ce se gândesc bărbaţii ca să reziste mai mult timp în pat

La ce se gândesc bărbaţii ca să reziste mai mult timp în pat

În urma efectuării unui studiu la care au participat 3.000 de bărbaţi s-a stabilit un clasament al subiectelor la care reprezentanţii sexului puternic recurg frecvent pentru a face performanţă în dormitor.

Astfel, cercetarea a scos la iveală că bărbaţii aflaţi în toiul pasiunii se gândesc cel mai des la evenimente sportive în care au fost implicate echipele lor preferate, la problemele profesionale sau la cele legate de bani, la celebrităţi neatrăgătoare sau la politicieni.

Printre subiectele care echivalează cu un duş rece se numără şi treburile casnice, foştii iubiţi, jocurile video, iar unii dintre ei apelează chiar şi la imaginea bunicelor atunci când nimic altceva nu pare să-i astâmpere. Studiul a fost comandat de producătorii spray-ului Promescent, o substanţă menită să prelungească rezistenţa în pat a bărbaţilor. 

Recent, o altă cercetare, centrată de această dată pe femei, a arătat că în 50% din cazuri bărbaţii nu reuşesc să amâne momentul ejaculării mai mult de 5 minute, iar 23% din respondente au indicat o perioadă de numai 2 minute. În acelaşi timp, 22% din femeile care au participat la studiu au declarat că reuşesc să aibă orgasm de fiecare dată când fac sex. 

Pentru a prelungi durata actului sexual , cuplurile ar trebui să se gândească la cele mai eficiente modalităţi prin care pot face acest lucru de la caz la caz. Astfel, sexologii recomandă ca partenerii să facă pauze în timpul actului sexual, timp în care să se rezume la sărutări. Chiar dacă pare dificil, astfel de întreruperi îi vor permite bărbatului să se calmeze suficient cât să-şi recapete controlul, a declarat terapeutul Emily Morse pentru womenshealthmag.com. 

O altă variantă ar fi ca bărbatul să se masturbeze cu câteva ore înainte de a face dragoste pentru a elibera tensiunea sexuală acumulată, mai ales când trece o perioadă lungă de timp în care un cuplu nu a mai făcut dragoste. 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro