Legătură incestuoasă dintre doi frați. Familia e înnebunită de durere

Legătură incestuoasă dintre doi frați. Familia e înnebunită de durere

Legătură incestuoasă dintre doi frați. Familia e înnebunită de durere

Grozavia dura de mai bine de un an, iar rudele si vecinii nu au banuit nimic. Infiorator este ca mama a tacut malc si a sperat ca fiul va intelege cu vorba buna ca nu trebuie sa se mai atinga de sora lui. Asistenta sociala din localitate a aflat, in schimb, ce se intampla in spatele usilor inchise si a alertat politia. Tanarul de 19 ani, Dan Ionut Scrija, a fost retinut vineri pentru 24 de ore, fiind acuzat de act sexual cu un minor, iar astazi va fi dus in fata judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva.

Cei doi frati nu tradau in niciun fel ceea ce se intampla atunci cand mama lor nu era acasa. Femeia munceste in agricultura, la o familie care i-a oferit serviciul de mila, atunci cand i-a murit sotul. Fiul ei nu era premiant, ba mai mult, nici macar nu terminase liceul. Toti vecinii spun, insa, ca este un baiat respectuos si extrem de timid. Din acest motiv, tuturor le-a venit greu sa creada ca acesta facea sex cu sora lui. Fetita de 12 ani spune ca nu a fost amenintata in niciun fel, iar specialistii cred ca, de fapt, aceasta nici macar nu constientiza ca nu este normal sa intretina relatii sexuale la varsta ei si mai ales cu fratele ei. Secretul celor doi poate nici nu ar fi iesit la iveala, daca nu ar fi fost prinsi chiar in timpul unei partide de matusa lor. Femeia i-a povestit apoi mamei copiilor, insa aceasta a tacut malc, in speranta ca o discutie serioasa cu ei ii va aduce pe drumul cel bun. Norocul a fost ca matusa a constientizat gravitatea faptelor si a mers la asistentul social din localitate.

Femeia a sunat imediat la politie, iar fata a stat de vorba cu ea si cu un psiholog. A povestit ca nu a intretinut de multe ori relatii intime cu fratele ei si ca acesta nu o ameninta. "Nu ne-a venit sa credem, nu a banuit nimeni ca se intampla asa ceva in familia respectiva. Ei provin dintr-o familie modesta, dar care nu s-a evidentiat niciodata in mod negativ. Am stat de vorba cu fata, era rusinata, nu intelegea exact ce se intampla. Se afla intr-un centru de primire minori si va beneficia de consultanta psihiatrica. E ingrijorator ca mama nu ne-a anuntat de ceea ce se intampla, am vorbit astazi cu ea (n.r. - ieri) si mi-a spus ca amandoi sunt copiii ei si de asta nu a alertat autoritatile. El nu parea sa constientizeze ce a facut, din povestirile mamei, care spune ca asculta intr-una muzica", a declarat Georgeta Ciobanu, asistent social in cadrul Primariei Horlesti.

Citește mai mult despre acest caz grav pe bzi.ro .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro