Leonardo DiCaprio a dat-o afară din casă pe Lindsay Lohan

Leonardo DiCaprio a dat-o afară din casă pe Lindsay Lohan

Starul i-a invitat la o petrecere organizată în vila sa din Hollywood pe toţi cei care l-au învins la Checkers (joc de strategie - n.r.) şi i-a permis şi lui Lindsay Lohan să vină, deşi aceasta pierduse meciul direct cu DiCaprio. Însă toleranţa lui DiCaprio faţă de comportamentul actriţei a fost destul de mică.

„Leo i-a permis să intre. Lindsay a început să se poarte ca întotdeauna, să se plângă de absolut orice şi voia să fie în centrul atenţiei“, a declarat o sursă pentru revista „OK!“.

„Se plângea chiar şi pentru cel mai mic lucru, spunând că nu are unde să se aşeze sau că nu doreşte ca anumite persoane să fie în jurul ei. Leo i-a cerut unui prieten să o dea afară din casă la 15 minute după ce ajunsese acolo“, a adăugat aceeaşi sursă.

Unii dintre prietenii actriţei sunt îngrijoraţi din cauza acesteia şi cred că Lindsay Lohan a reînceput să frecventeze aceleaşi persoane cu care se întâlnea înainte de a fi obligată prin ordin judecătoresc să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, în 2013.

Lindsay Lohan, prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti, a interpretat-o de curând pe Elizabeth Taylor în lungmetrajul de televiziune „Liz and Dick“, care însă nu a fost receptat favorabil de critici.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 - 2004, când a jucat în filmele „Vinerea trăznită/ Freaky Friday“ şi „Fete rele/ Mean Girls“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”