Lovitură de teatru în cazul naufragiatului din Pacific

Lovitură de teatru în cazul naufragiatului din Pacific

Lovitură de teatru în cazul naufragiatului din Pacific

"Domnul Alvarenga nu minte (...), ceea ce afirmă este coerent", a anunţat pentru presă doctorul Maria Elena Revelo, angajată de casa americană de avocatură Masonek Law Offices pentru a-l supune pe naufragiat unui test de 82 de întrebări cu poligraful (detectorul de minciuni).

Pe parcursul efectuării testului, naufragiatul a rămas "stabil din punct de vedere emoţional, ceea ce dovedeşte că povestea sa este reală", a adăugat Revelo.

Potrivit spuselor sale, puse la îndoială de unii specialişti, naufragiatul José Salvador Alvarenga, în vârstă de 37 de ani, a plutit în derivă timp de 13 luni după o pană la motorul ambarcaţiuniile sale, survenită în decembrie 2012, în largul statului Chiapas, în sudul Mexicului, ţară în care s-a stabilit în urmă cu 15 ani.

El a reapărut pe Insulele Marshall, la 12.500 kilometri distanţă de punctul de plecare, şi a afirmat pentru presa locală că a supravieţuit hrănindu-se cu păsări şi peşte şi bând sânge şi urină de broască ţestoasă.
Un tânăr de 24 de ani care l-ar fi însoţit a murit în primele luni ale periplului.

Pescarul suferă în prezent de fobie de mare şi se află sub tratament psihologic.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria