„Mi-a pus stimulente în mâncare şi m-a ademenit să fac sex“: când prea mult sex poate duce la destrămarea căsniciei

„Mi-a pus stimulente în mâncare şi m-a ademenit să fac sex“: când prea mult sex poate duce la destrămarea căsniciei

Publicaţia „Times of India“ a relatat cazul unui soţ care a ajuns să ceară divorţul în faţa judecătorilor din Mumbai pentru a scăpa de poftele soţiei, avidă să facă sex la orice oră din zi sau din noapte. Dacă cererea a stârnit iniţial zâmbetul celor prezenţi în sala de judecată, bărbatul a ajuns să povestească amănuntele calvarului care i-a fost dat să-l trăiască.

Acesta a relatat că încă de la începutul căsniciei, în aprilie 2012, soţia sa l-a hărţuit sexual în permanenţă şi l-a abuzat atunci când nu a putut să o satisfacă. Mai exact, soţul disperat a mărturisit că nevasta i-a strecurat medicamente în mâncare pentru a-l stimula sexual şi că adesea îl ademenea să consume alcool ca să profite de el. Omul muncea în trei schimburi pentru a aduce bani în casă, aşa că adesea era mult prea stors de vlagă ca să-şi mai poată face datoria de soţ. 

Reclamantul a susţinut că soţia l-a convins să facă sex în poziţii „nenaturale“ şi că adesea îşi folosea farmecele pentru a-l determina să facă amor, deşi el nu se mai simţea în stare. Bărbatul a explicat că presiunea constantă în care a trăit în ultimii ani l-a determinat să ceară divorţul, mai ales că femeia l-ar fi ameninţat că va căuta compania altor bărbaţi, dacă el nu se va ridica la aştepările sale. Mai mult, în luna decembrie a anului 2012, nefericitul soţ a fost internat din cauza unei probleme de sănătate şi spera ca măcar în perioada convalescenţei să aibă parte de o perioadă mai liniştită. Numai că pretenţiile soţiei au fost mai mari ca niciodată, urmare a absenţei sale de două săptămâni. Nu a înduplecat-o nici măcar faptul că medicii îi recomndaseră bărbatului repaos total şi evitarea oricărui stres fizic sau psihic.

Totul a culminat cu ceea ce s-a petrecut în luna octombrie a anului trecut, după ce soţul a făcut operaţie de apendicită şi soţia a insistat să facă dragoste imediat după ce s-a întros acasă. Conform publicaţiei „Times of India“, citată de „Daily Mail“, bărbatul şi-a implorat consoarta să consulte un psiholog pentru a-şi salva căsnicia, sugestie care nu a făcut decât să înrăutăţească lucrurile. În aceste condiţii, bărbatul a precizat în reclamaţia depusă la judecătorie că îi este imposibil să mai rămână într-un mariaj în care este „tratat cu cruzime“, dorinţa sexuală exacerbată a soţiei fiind motivul pentru care nu au cum să mai locuiască sub acelaşi acoperiş. Cererea de divorţ a bărbatului a fost admisă de judecător, într-un final, iar divorţul se va pronunţa cât de curând, mai precizează „Daily Mail“, citat de adevarul.ro 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Așa o fi?

5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD