Micky Bellydance, dansatoarea de la Beirut, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Micky Bellydance, dansatoarea de la Beirut, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Acasă, la Mihaela, se fac pregătiri de înmormântare. Mihai Mancaş, fratele lui Micky Bellydance, i-a cumpărat o rochie de mireasă, încălţări albe şi un colier pe care să i-l pună la gât surorii sale. Este ultimul lucru pe care mai poate să-l facă pentru ea.

Le-a crescut pe Mihaela şi pe o altă soră de mici, povesteşte bărbatul cu ochii în lacrimi. Mama lor a murit în urmă cu zece ani. Acum, este nevoit să-şi îngroape sora. „Vreau s-o aduc acasă, atâta mai vreau. S-a dus lângă mama“, spune Mihai Mancaş.

Scoate cu grijă rochia albă, de mireasă, din ambalaj. Se uită la ea. Nu şi-a închipuit niciodată că o va cumpăra singur, pentru înmormântare. Visa să-şi ducă sora la altar, să o vadă fericită. Mângâie materialul şi plânge.
Bărbatul povesteşte că nu are familie. „Am vrut să le fac mari, după aia să mă gândesc şi la mine, să îmi fac un viitor“, spune el.

„Au murit ca şobolanii“


Nu poate trece însă peste faptul că sora sa şi alte două tinere au murit în condiţii neelucidate. „Stăteau într-o cameră mică, neaerisită, fără geamuri. Au murit ca şobolanii. Dar ea nu s-a plâns niciodată de condiţiile de acolo, era o luptătoare“, spune el. Vestea că sora sa a murit i-au dat-o prietenii.

Mihaela Tucă a murit sâmbătă noaptea, într-un incendiu devastator care a izbucnit la Restaurantul Beirut, acolo unde ea lucra ca dansatoare.

Pe drumul fără întoarcere, spre Rai, ea a pornit alături de două bune prietene de-ale sale, alături de care muncea: Nicoleta Ioana Cengher şi Nicoleta Vasiliţianu.

S-a născut pe 10 iunie 1990, la Mangalia. Mihaela Tucă a absolvit Colegiul Economic Mangalia şi apoi Facultatea de Drept de la Universitatea „Spiru Haret“ din Constanţa. Din septembrie 2008 lucra ca dansatoare la restaurantul Beirut din Constanţa, unde îi încânta pe clienţi cu dansuri orientale. Ştia două limbi străine: engleză şi spaniolă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”