Milla Jovovich aşteaptă al doilea copil

Milla Jovovich aşteaptă al doilea copil

Luni seară, actriţa americană, născută la Kiev, a anunţat că este însărcinată pentru a doua oară.

Filmările pentru „Reisdent Evil: The Final Chapter“, care trebuiau să înceapă zilele acestea, în Africa, au fost amânate până când se va naşte copilul, a mai scris Jovovich pe Facebook.

„Iniţial, voiam să va spun cât de entuziasmată sunt că voi zbura la Cape Town, în Africa, pentru a începe filmările la «Resident Evil: The Final Chapter». Dar...eu şi cu soţul meu tocmai am descoperit că vom mai avea un copil. După multe discuţii, ne-am gândit că cel mai bun lucru pe care îl putem face este să aşteptăm până se va naşte copilul pentru a începe filmările la «Resident Evil». Printre cascadorii şi abdnomenul meu, care se va tot mări, nu credem că sarcina şi omorâtul de zombii fac echipă bună“, a scris Mila Jovovich pe Facebook.

Milla Jovovich şi producătorul Paul W.S. Anderson sunt căsătoriţi din 2009. Cuplul mai are o fetiţă, în vârstă de şase ani, numită Ever Gabo Anderson.

Milla Jovovich este o acrtiţă americană, în vârstă de 38 de ani, născută  la Kiev, în 1975. Jovovich a dat lovitura la Hollywood în 1997, când a jucat în filmul regizat de Luc Besson, „The Fifth Element/ Al cincilea element“, alături de Bruce Willis şi Gary Oldman. Actriţa s-a remarcat şi în filmele din franciza „Resident Evil“, în „Stone“, „Ultraviolet“, „A Perfect Gateaway/ O vacanţă de vis“ şi „The Fourth Kind/ Al patrulea gen“.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică