Mirel Rădoi a devenit tată a treia oară

Mirel Rădoi a devenit tată a treia oară

Directorul sportiv al clubului Steaua, Mirel Rădoi, a devenit tată pentru a treia oară, după ce soţia sa, Viviana, a născut o fetiţă care va purta numele Katie Alisha, informează gruparea roş-albastră pe contul oficial de Facebook.

Mirel Rădoi a devenit tată a treia oară (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Fotbal Club Steaua Bucureşti îl felicită pe Mirel Rădoi, care a devenit, joi, tată pentru a treia oară. Soţia acestuia, Viviana, a născut o fetiţă de nota 10, care va purta numele Katie Alisha", se arată pe site-ul de socializare citat.

Directorul sportiv al FC Steaua a primit vestea la Braşov, acolo unde se află în cantonament cu echipa. "Mirel Rădoi le-a promis jucătorilor că le va face cinste cu un pahar de vin după cină, când roş-albaştrii vor urmări împreună meciul România - Finlanda, din preliminariile Euro-2016", menţionează gruparea pe contul de Facebook.

Mirel Rădoi şi Viviana, căsătoriţi în 2001, mai au doi copii, Denis (10 ani) şi Ingrid (7 ani). Cel mai probabil, naşul celui de-al treilea copil al familiei Rădoi va fi tot finanţatorul grupării FC Steaua, Gigi Becali.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /