Narcisa Iorga (membru CNA): Preşedintele CNA a minţit în legătură cu Administraţia Prezidenţială

Narcisa Iorga (membru CNA): Preşedintele CNA a minţit în legătură cu Administraţia Prezidenţială

Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), spune că Laura Georgescu, preşedintele CNA, a minţit în legătură cu documentul transmis Administraţiei Prezidenţiale, în numele CNA şi folosind autoritatea Consiliului, în plin scandal în care aceasta este implicată.

"Laura Georgescu a declarat ieri că s-a adresat «instituţional» Preşedinţiei, susţinând că din zona preşedintelui ar veni o vulnerabilitate către CNA, şi nu din partea ei. Invoca încălcarea unei directive europene prin actul de promulgare a unei legi de modificare şi completare a legii audiovizualului. În realitate, Laura Georgescu a trimis o «informare» către Administraţia Prezidenţială cu două zile după promulgarea şi publicarea legii. Nu răspunsul de la Cotroceni a venit cu două zile mai târziu, aşa cum încearcă să lase impresia. Minciuna are însă picioare foarte scurte, la cest nivel instituţional şi mai ales public", spune Narcisa Iorga într-o postare pe blogul său, intitulat Despre audiovizual.

Conform Narcisei Iorga, nu există nicio prevedere legală care să dea dreptul unei instituţii cum este CNA să se adreseze preşedintelui României pentru a-i cere să nu promulge o lege.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”