Nicholas Sparks, romancierul iubirii eterne s-a separat de soția sa

Nicholas Sparks, romancierul iubirii eterne s-a separat de soția sa

Nicholas Sparks, romancierul american al iubirii eterne, ale cărui cărți au cunoscut numeroase ecranizări, a anunțat marți despărțirea de soția sa, după 25 de ani de căsătorie, notează AFP.

"Cathy și cu mine, ne-am despărțit. Aceasta nu este o decizie ușoară", se spune într-un comunicat al scriitorului de 49 de ani, adresat AFP.

"Rămânem prieteni apropiați, cu respect profund unul pentru celălalt și cu dragostea pentru copiii noștri", se adaugă în comunicat.

Nicholas Sparks și Cathy Cote s-au căsătorit în 1989 și au cinci copii.

Multe dintre cele douăzeci de romane semnate de Sparks au fost adaptate pentru cinematografie între care "Message in a Bottle" (1999) cu Kevin Costner, "The Notebook" cu Ryan Gosling, "Dear John" cu Channing Tatum și "The Lucky One" cu Zac Efron.

Într-un interviu din 2013 pentru New York Daily News, scriitorul care locuiește în Carolina de Nord (sud-est), a susținut că soția i-a fost muză în cariera literară: "În fiecare dimineață când mă trezesc o privesc pe soția mea, iar acesta este stilul de iubire despre care vorbesc în cărțile mele", a spus el pentru sursa citată.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

4 Expo-nuri în Poliția Română?

5 „Zeiţa Mamă” a unei secte din SUA a fost găsită mumificată după ce a băut argint coloidal ca leac anti-COVID-1…