Nu o sa crezi de ce este buna abstinenta sexuala

Nu o sa crezi de ce este buna abstinenta sexuala

Perioadele de abstinenta intre doua relatii insa, sunt bine venite. Ele te vor ajuta sa iti pui gandurile in ordine, sa iti limpezesti mintea si sa iti pui la punct lista de valori pe care le vei urma de acum incolo. Cum te va ajuta o astfel de perioada?

O minte limpede

Abstinenta sexuala, chiar si pentru o scurta vreme, te va ajuta sa iti menti mintea limpede, fara sa te gandesti, cel putin pentru o perioada, la barbati, rezervandu-ti acest timp numai pentru tine. Nu e nevoie sa iti mai petreci timpul liber imaginandu-ti cum ar putea fi viata ta alaturi de un barbat ci mai degraba gandindu-te la ceea ce te-ar face fericita pe tine, la lucrurile care iti plac si pe care ti le doresti. Astfel, iti vei putea trasa mai bine tintele si planurile de viitor pentru ca in fine, atunci cand il vei intalni intr-adevar pe acel barbat, sa stii bine ce vrei de la el si de la viata in doi, putand decide obiectiv daca si el este pe aceeasi lungime de unda sau nu.

Mai multe, pe lyla.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria