O nouă carte Donald Trump: SUA, o țară care își pierde influența și puterea în lume

O carte publicată marți de candidatul republican la Casa Albă Donald Trump prezintă SUA ca o țară care își pierde influența și puterea în lume, autorul ei descriindu-se drept persoana care are soluțiile pentru a pune capăt acestei alunecări, relatează DPA.

Cartea, 'America neputincioasă', este plină de povești despre succesele multimiliardarului în domeniul imobiliar și include fotografii color de o pagină cu câteva din clădirile construite de compania sa și portrete cu candidatul și familia sa.

În prefață, cartea este numită "planul despre cum America poate deveni mare din nou". Trump scrie că acest lucru nu ar fi dificil de realizat, "deoarece doar avem nevoie de cineva care are curaj să spune ceea ce trebuie spus".

Înainte de a oferi autografe pe cartea sa marți la New York, omul de afaceri, în vârstă de 69 de ani și fără experiență politică, a declarat într-o conferință de presă la Trump Tower că SUA 'o duc prost' și că el este singurul dintre cei 15 republicani ce speră la nominalizarea partidului pentru Casa Albă care spune lucrurilor pe nume.

"Titlul este foarte dur, însă, din nefericire, trebuie să facem ceea ce este de făcut", a spus Trump.

El a mai vorbit despre datoria națională, despre o lipsă a leadership-ului militar și în privința acordurilor comerciale, despre care a spus că sunt doar exemple despre cum SUA "pierd în toată lumea".

Cartea de 193 de pagini, cea de-a 16-a a lui Trump, include capitole despre imigrație, politica externă, educație, sănătate și energie. Volumul conține de asemenea 14 pagini strict despre autor și capitole precum 'Tipii de treabă pot ajunge primii' și 'Norocos că sunt american'. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cercetător chinez despre kiturile de testare: „Doar 30 până la 50 la sută dintre pacienţii infectaţi au rezult…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Președintele n-a făcut o desemnare, ci o declarație de război! Pesediștii, cu spatele la zid, românii, în sond…

4 TVR / Procurorii DNA l-au căutat pe Codruţ Marta în cimitirul Pipera. Directorul de cabinet al fostului șef al …

5 Primul caz de infecție cu coronavirus, confirmat oficial în România / Un bărbat care a intrat în contact cu ital…

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze