O vedetă a postului VH1, împuşcată mortal de soţul ei, care apoi s-a sinucis

O vedetă a postului VH1, împuşcată mortal de soţul ei, care apoi s-a sinucis

Actriţa Stephanie Moseley, o vedetă a postului VH1, a fost împuşcată mortal, luni, de soţul ei, rapperul Earl Hayes, care, după comiterea crimei, s-a sinucis.

Poliţia din Los Angeles a dezvăluit faptul că în locuinţa cuplului a fost găsită o cantitate foarte mare de marijuana. Rapperul Earl Hayes a ucis-o cu o armă de foc pe Stephanie Mosely, atunci când vedeta postului VH1 se afla în cadă, şi apoi s-a sinucis cu aceeaşi armă, informează TMZ.com.

Tragedia s-a produs la câteva secunde după o discuţie pe care rapperul a purtat-o cu pugilistul Floyd Mayweather pe FaceTime, un serviciu de videotelefonie online creat de grupul Apple. Earl Hayes nu a întrerupt conversaţia, iar celebrul pugilist a auzit în direct focurile de armă.

Site-ul TMZ.com afirmă că poliţia din Los Angeles a recuperat aproape 4,5 kilograme de marijuana din apartamentul cuplului. Potrivit jurnaliştilor americani, este vorba de o cantitate mult prea mare de marijuana pentru a fi utilizată pentru consum personal, iar valoarea ei de pe piaţa neagră se apropie de 40.000 de dolari.

Pugilistul Floyd Mayweather îl ironiza pe Earl Hayes în timpul acelui apel video online, spunându-i că ar trebui să divorţeze de Stephanie Mosely, întrucât aceasta îşi făcuse un obicei din a-i fi infidelă, având numeroase aventuri cu diverşi cântăreţi şi rapperi, inclusiv cu Trey Songz. Rapperul Earl Hayes, în vârstă de 34 de ani, s-a enervat foarte tare, a plecat de lângă computer, fără să întrerupă conversaţia cu Mayweather, s-a dus în baia din vila cuplului şi şi-a împuşcat mortal soţia, după care s-a sinucis.

Stephanie Moseley, în vârstă de 30 de ani, originară din oraşul canadian Vancouver, a fost protagonista serialului "Hit the Floor", un show TV produs de postul VH1 despre majoretele din NBA. Potrivit site-ului ei, vedeta s-a mutat la Los Angeles în 2004 şi a făcut parte din trupele de dansatoare care au colaborat cu Britney Spears şi Janet Jackson în turneele mondiale susţinute de cele două cântăreţe.

Înainte de rolul din serialul "Hit the Floor", Stephanie Moseley s-a remarcat în filme precum "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I" (2011), "Oglindă, Oglinjoară/ Mirror Mirror" (2012) şi "Sparkle" (2012).

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...