Oana Sârbu, prima DECLARAŢIE după DESPĂRŢIREA de Robert Turcescu: "O relaţie presupune..."

Oana Sârbu, prima DECLARAŢIE după DESPĂRŢIREA de Robert Turcescu: "O relaţie presupune..."

Oana Sârbu a vorbit deschis despre planurile sale din viaţa profesională şi despre schimbările ce au avut loc în viaţa personal. Cântăreaţa a confirmat despărţirea de Robert Turcescu, preferând însă să păstreze discreţia. Cu toate astea, Oana a mărturisit că a renunţat la relaţia cu vedeta B1 TV pentru că nu mai era dispusă să investească nimic în această relaţie.

"Când apare un copil, toate lucrurile se schimbă. O relaţie presupune o investiţie şi o muncă de zi cu zi, pe care nu eşti întotdeauna dispus s-o faci. Iar pentru firile mai libertine, mai boeme, e foarte greu să tot stai să construieşti", a declarat Oana Sârbu pentru OK! Magazine.

"Mi-am propus să nu mai repet experienţele care m-au marcat negative. N-aş mai merge până într-atât încât să mă las pe mine deoparte, să-I fac bine doar celuilalt. Încerc să înţeleg ce mi se întâmmplă şi să raportez totul la mine, nu la relaţii. Aici e zona în care-mi caut echilibrul", a mai spus Oana Sârbu.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale