Pamela Anderson va apărea pe ultima copertă nud a revistei Playboy

Pamela Anderson va apărea pe ultima copertă nud a revistei Playboy

Actrița Pamela Anderson va fi vedeta ultimei coperți nud a revistei Playboy, însumând astfel 14 apariții pe principala pagină a celebrei publicații, relatează EFE.

Anunțul a fost publicat joi de revistă, care a subliniat că ultima sa copertă cu nuduri nu ar fi avut sens fără cea mai celebră 'Playmate' din istoria sa, Pamela Anderson.

Actrița în vârstă de 48 de ani, cunoscută din serialul "Baywatch", va apărea astfel în numărul dublu ianuarie-februarie al Playboy ca ultima celebritate goală pe coperta acestei reviste. Playboy a anunțat în octombrie că astfel de coperți, prin care revista s-a remarcat din 1953, nu vor mai fi publicate începând din martie 2016.

"Trebuie mai întâi să mă consult cu copiii mei", a recunoscut Pamela Anderson în programul Entertainment Tonight, dar a explicat că băieții ei, de 19 și 17 ani, nu au nicio problemă în acest sens.

Anderson a fost protagonista a 13 coperți și 14 reportaje fotografice în paginile interioare ale revistei. Prima ei apariție a fost când avea doar 22 de ani, în 1989, iar de atunci a devenit una din figurile cele mai cerute.

Pe coperta Playboy au apărut actrițe, top-modele și cântărețe ca Cindy Crawford, Marilyn Monroe, Madonna, Kim Kardashian sau Kate Moss, însă niciuna de atâtea ori ca Anderson.

AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Mariana Ionescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!