PAȘTE 2014. Decorațiuni de PAȘTE pentru masă și casă

PAȘTE 2014. Decorațiuni de PAȘTE pentru masă și casă

Iata cele mai frumoase decoratiuni de Pasti pentru masa si casa!

Decoratiuni de Pasti pentru masa

Masa de Pasti este pentru multe familii una dintre putinele ocazii de a se reuni. De aceea, iti prezentam cateva idei inedite de decoratiuni de Pasti pentru masa, cu care sa ajuti la crearea unei atmosfere festive si calde.

Pentru ca ouale si iepurasii sunt vedetele sarbatorii Pastilor, iti propunem sa nu te rezumi doar la a pune ouale pe un platou. Iata o idee foarte simpla, dar fermecatoare, din care poti sa te inspiri atunci cand aranjezi preparatele. Chiar daca cele mai multe oua vor fi folosite pentru ciocnire, poti pregati cateva dupa modelul de mai jos, fie ca decoratiune, fie pentru a-i atrage pe cei mici sa manance. Pentru a realiza acest iepuras simpatic, nu trebuie decat sa tai urechile dintr-un ou si sa le infigi intr-o adancitura pe care o vei face cu cutitul in oul-iepuras.

Pentru ca primavara este anotimpul florilor, iti propunem sa foloseste decoratiuni de Pasti simple, cu motive florale. In modelul de mai jos, a fost folosit doar carton colorat, cu model, forme pentru briose si drajeuri gumate.

Decupeaza floarea din materialul dorit si pune deasupra ei forma pentru briosa umpluta fie cu pietricele colorate, fie cu bomboane. Daca adaugi si un buchet de narcise naturale, vei realiza un decor simplu si de bun gust.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”