Ponta, la nunta fiicei primarului de Iași, Gheorghe Nichita-VIDEO

Ponta, la nunta fiicei primarului de Iași, Gheorghe Nichita-VIDEO

 Gabriela Vrânceanu Firea a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii de la nunta fiicei lui Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași. Alături de protipendada Iașiului, printre invitați s-au aflat Victor Ponta și Liviu Dragnea, dar și mai mulți miniștri ai Cabinetului Ponta.

 Gabriela Vrânceanu Firea a ținut să facă publice fotografii de la evenimentul la care a fost invitată toată conducerea PSD, dar și miniștri din Guvern care nu au vechime în partid: "Un moment de relaxare, la Iasi, alături de colegi. Nu puteam să nu fim alaturi de un bun coleg, primarul din Iași, Gheorghe Nichita, în această seara, socru mic.''

În fotografia postată de Firea, acesta este însoțită de Victor Ponta dar și de miniștrii Gabriela Szabo și Doina Pană. Dar în alte imagini de la nuntă sunt prezenți și Liviu Dragnea, Rovana Plumb și soțul său, cei care care le-au fost și nași mirilor, dar și foști europarlamentari PSD.

 Ilinca Elena, mezina primarului de Iași, s-a cununat religios la  Biserica Sfântul Nicolaie din Copou. Ceremonialul a fost oficiat  de un sobor de preoți, ortodocși dar și romano-catolici, condus de IPS Teofan, potrivit bzi.ro.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...