Președintele Comitetului Helsinki din Croația, cu pantalonii căzuți în fața șefei statului

Președintele Comitetului Helsinki din Croația, cu pantalonii căzuți în fața șefei statului

Președintele filialei din Croația a Comitetului Helsinki a fost pus într-o situație extrem de stânjenitoare marți - Ivan Zvonimir Cicak s-a trezit cu pantalonii căzuți chiar în timpul unei ceremonii de primire a unei diplome din partea șefei statului, Kolinda Grabar Kitarovic.

Ușor corpolent, cu părul alb și îmbrăcat într-un costum negru, Ivan Zvonimir Cicak, în vârstă de 68 de ani, era prea concentrat în a-și arăta cu mândrie diploma în fața presei, alături de președinta Kolinda Grabar Kitarovic, pentru a mai avea reflexul de a reacționa și de a opri căderea pantalonilor, comentează AFP.

Într-o serie de imagini difuzate de televiziunea națională, Cicak apare extrem de surprins și stânjenit de situație. Cu un baston într-o mână și cu diploma în cealaltă mână, el aruncă mai întâi o privire resemnată spre picioare, după care își ridică pantalonii.

După ce și ea a aruncat o scurtă privire spre picioarele bărbatului de lângă ea, zâmbind ușor jenată, șefa statului croat a părut să fi reușit să-și controleze reacțiile.

Apoi, cele 12 persoane — consilieri prezidențiali și invitați — din spatele președintei și a șefului Comitetului Helsinki, organizație de apărare a drepturilor omului, au început să râdă sau păreau extrem de stânjenite de situație.

Cicak și colegii săi din Comitetul Helsinki au fost decorați de șefa statului pentru activitatea lor, cu două zile înainte de ziua mondială a drepturilor omului, celebrată la 10 decembrie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...