PRIMELE IMAGINI cu gemenii prinţului Albert al II-lea de Monaco - FOTO

PRIMELE IMAGINI cu gemenii prinţului Albert al II-lea de Monaco - FOTO

Prinţul Albert al II-lea de Monaco şi soţia sa Charlène au dat publicităţii primele imagini oficiale cu cei doi gemeni născuţi în urmă cu două săptămâni.

PRIMELE IMAGINI cu gemenii prinţului Albert al II-lea de Monaco (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Principesa Gabriella Thérèse Marie, care s-a născut prima, şi prinţul moştenitor Jacques Honoré Rainier au participat la prima lor şedinţă foto oficială, informează CNN .

Bebeluşii, născuţi la maternitatea centrului spitalicesc Princesse Grace, au primit titlurile unor vechi domenii ale familiei Grimaldi, astfel Jacques este marchiz de Baux (în Provence) şi Gabriella contesă de Carladès (în Auvergne).

Suveranul monegasc, în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit, în iulie 2011, cu o fostă campioană la nataţie sud-africană Charlene Wittstock, în vârstă de 36 de ani.

El are deja doi copii, o fată şi un băiat, născuţi în afara căsătoriei şi pe care i-a recunoscut oficial după urcarea pe tron.

Jazmin Grace, în vârstă de 22 de ani, a cărei mamă este o fostă ospătăriţă americană, şi Alexandre, în vârstă de 11 ani, născut în urma unei relaţii cu o fostă însoţitoare de zbor din Franţa de origine togoleză, nu vor putea însă să-i succeadă la tron.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…