Prințesa Charlotte a fost condusă la botez într-un cărucior vintage

Prințesa Charlotte a fost condusă la botez într-un cărucior vintage

Ducele și ducesa de Cambridge au pășit duminică spre biserica din Sandringham, Norfolk alături de prințul George, împingând căruciorul vintage în care se afla prințesa Charlotte, pentru botezul princiar, conform BBC. Căruciorul în care a fost dusă prințesa Charlotte la botez a mai fost folosi la botezul a doi dintre copiii reginei, prinții Andrew și Edward.

Sute de admiratori ai Casei Regale s-au adunat la biserică în speranța că o vor putea vedea pe prințesă.

Înaintea botezului lui Charlotte, William și Kate, ducele și ducesa de Cambridge, au dezvăluit că au ales cinci nași de botez pentru prințesă, cu doi mai puțini decât nașii frățiorului ei, George. Nașii aleși sunt prieteni apropiați ai părinților: Sophie Carter, prietenă cu Kate, James Meade, prieten cu prințul William, Adam Middleton, vărul lui Kate, Laura Fellowes și Thomas van Straubenzee, de asemenea prieten de-ai ducelui.

La botezul desfășurat la biserica St. Mary Magdalene au participat regina Elisabeta a II-a alături de prințul consort, Philip, duce de Edinburgh, prințul Charles și soția sa Camilla și alți membri ai Casei Regale, precum și părinții lui Kate și fratele și sora ducesei, James și Pippa. Prințul Harry, unchiul Charlottei, nu a fost prezent, fiind plecat într-o călătorie de trei luni în Africa.

Ducesa de Cambrige a purtat un pardesiu alb Alexander McQueen împreună cu o pălărie Jane Taylor asortată. Sora sa, eleganta Pippa, a optat de asemenea pentru o pălărie Jane Taylor.

Prințul George, fratele mai mare al Charlottei, a fost îmbrăcat într-un costum foarte asemănător celui purtat de tatăl său, prințul William, la botezul fratelui său mai mic, prințul Harry.

Botezul, oficiat de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, s-a desfășurat în privat și a durat aproximativ 30 de minute. Publicul a avut acces pe pajiștea din fața bisericii.

Biserica St. Mary Magdalene, unde s-a desfășurat botezul este biserica unde membrii Casei Regale britanice se adună, e obicei, de Crăciun și locul unde a fost botezată străbunica prințesei Charlotte, Diana, prințesă de Wales.

Fotograful de modă Mario Testino, care a fost fotograful preferat al prințesei Diana și a imortalizat logodna prințului William cu Kate Middleton, a fost ales pentru a imortaliza momentul. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...