Pro TV îşi schimbă "look-ul": Noua siglă va fi alb-negru şi semitransparentă

Pro TV îşi schimbă "look-ul": Noua siglă va fi alb-negru şi semitransparentă

Pro TV şi Pro TV HD îşi vor schimba "look-ul" în următoarea perioadă, noua siglă ce va fi afişată urmând să nu mai fie colorată, ca până în prezent, ci alb-negru şi semitransparentă.

Pro TV îşi schimbă "look-ul": Noua siglă va fi alb-negru şi semitransparentă

Spre deosebire de Pro TV, în cazul Pro TV HD sigla va include şi literele "HD", potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa de marţi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), care a aprobat modificarea identităţii grafice.

"Imediat ce avem aprobarea dumneavoastră vom intra cu noua siglă. Pachetul de grafică este gata", a spus Florin Turcilă, Distribution Manager al Pro TV, răspunzând întrebărilor puse de membrii CNA.

Este pentru prima dată în istoria Pro TV când această televiziune va avea o siglă alb-negru. Totodată, este pentru a doua oară de la lansarea Pro TV când această televiziune îşi modifică sigla. Anterior, sigla a suferit o uşoară modificare în momentul lansării Pro TV HD.

Pe de altă parte, noua identitate grafică a Pro TV a fost realizată în interiorul companiei.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina