Proiecţii speciale, în prezenţa regizorilor Nae Caranfil şi Corneliu Porumboiu

Proiecţii speciale, în prezenţa regizorilor Nae Caranfil şi Corneliu Porumboiu

Pelicula „Closer to the moon“ va fi proiectată pe 4 aprilie, de la ora 20.30, în prezenţa regizorului Nae Caranfil (53 de ani) şi a echipei. Filmul este o coproducţie internaţională România – Italia– Polonia– Franţa şi are o distribuţie hollywoodiană, din care fac parte actori precum: Mark Strong, Vera Farmiga şi Harry Lloyd.

În Republica Populară Română, un astfel de atac este de neînţeles atât pentru autorităţile statului, cât şi pentru cetăţeni, căci jefuitorii nu au ce face cu leii neconvertibili.

Proiecţia documentarului „Al doilea joc“ al regizorului Corneliu Porumboiu (38 de ani) se va desfăşura pe 5 aprilie, de la ora 20.00. Pelicula prezintă meciul de fotbal dintre echipele FC Dinamo şi FC Steaua din iarna anului 1988, partidă disputată pe o ninsoare abundentă şi arbitrată la centru de Adrian Porumboiu, tatăl regizorului. Cei doi, tată şi fiu, revăd meciul 25 de ani mai târziu şi îl comentează din faţa televizorului. După vizionarea documentarului, publicul va putea discuta cu echipa filmului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia