Rick Salomon solicită anularea căsătoriei sale cu Pamela Anderson

Rick Salomon solicită anularea căsătoriei sale cu Pamela Anderson

Rick Salomon, soţul starletei Pamela Anderson, a atacat în justiţie cererea de divorţ depusă de actriţă şi solicită anularea căsătoriei, afirmând că fosta vedetă a serialului "Baywatch" l-ar fi înşelat pentru a-l determina să o ceară în căsătorie, informează contactmusic.com.

Vedeta canadiană a iniţiat procedura legală pentru a pune capăt celei de-a doua căsătorii a ei cu producătorul de film Rick Salomon, săptămâna trecută, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile, la mai puţin de şase luni după ce solicitase anularea procedurii de divorţ, pe care o iniţiase în vara anului trecut.

Rick Salomon a reacţionat imediat, depunând la rândul său în justiţie un document prin care solicită anularea căsătoriei sale cu Pamela Anderson, pe care o acuză că l-ar fi "păcălit".

Totuşi, Rick Salomon nu a dezvăluit natura presupusei infracţiuni care ar fi fost comisă de Pamela Anderson, relatează TMZ.com.

Rick Salomon, care este şi un jucător profesionist de poker ce se bucură de succes în această carieră, solicită instanţei californiene să anuleze cererea de pensie alimentară formulată de Pamela Anderson.

Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane că are din nou o relaţie cu fostul ei soţ Rick Salomon, în vârstă de 47 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, iar prima lor căsnicie lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni.

Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995-1998, şi cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006-2007.

Starleta canadiană are doi fii - Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 Ce înseamnă Anul Iepurelui de Apă pentru semnul tău zodiacal chinezesc?

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”