Scandal cu tentă erotică printre pensionare: striptease la azil

Scandal cu tentă erotică printre pensionare: striptease la azil

Bătrânicile îşi clăteau ochii urmărind dansurile lascive prestate de băieţi musculoşi, plătiţi să se unduiască senzual în braţele clientelor de vârsta a treia, relatează publicaţia „New York Post“. Acţiunile cu tentă erotică, desfăşurate în camera de recreere a azilului, au fost descoperite de băiatul unei femei în vârstă de 85 de ani, Bernice Youngblood. Aflat în vizită, fiul a găsit în camera mamei sale o fotografie în care aceasta era surprinsă în timp ce introducea bancnote de un dolar în slipul unui tânăr dezbrăcat.

„Reclamanta Bernice Youngblood a fost pusă într-o situaţie ofensatoare, care ar fi putut să-i provoace rău nu numai fizic, ţinând cont de faptul că era confuză şi uluită referitor la motivul pentru care un bărbat musculos, aproape gol, s-a apropiat de ea şi şi-a pus corpul şi membrele deasupra ei“, se arată în documentele depuse pentru proces.

În fotografia amintită mai pot fi observate şi alte pensionare pe faţa cărora se poate citi un amestec de plăcere şi şoc, în timp ce dansatorii fac tot posibilul pentru a le amuza.

Avocaţii familiei Youngblood, John Ray and Vesselin Mitev, au povestit că fiul femeii i-a cerut explicaţii unei asistente, dar că aceasta a încercat să-I smulgă poza din mână. Ulterior s-a descoperit că serile de striptease deveniseră o obişnuinţă, însă administraţia azilului s-a scuzat prin faptul că evenimentele erau făcute cu intenţii bune.

“Bernice Youngblood a trăit timp de 85 de ani în tradiţia baptistă, ca o doamnă muncitoare… Iar acum a fost luată în râs“, a spus avocatul John Ray. Acesta a subliniat faptul că bătrânei doamne i-ar fi lipsit „capacitatea mentală şi fizică“ pentru a se apăra de una singură.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /