Sean Penn a depus actele necesare pentru a-l adopta pe fiul actriţei Charlize Theron

Sean Penn a depus actele necesare pentru a-l adopta pe fiul actriţei Charlize Theron

Actorul Sean Penn a depus actele necesare pentru a-l adopta pe fiul actriţei Charlize Theron, Jackson, în vârstă de 3 ani, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Sean Penn a depus actele necesare pentru a-l adopta pe fiul actriţei Charlize Theron (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sean Penn, în vârstă de 54 de ani, şi Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani, sunt prieteni de mulţi ani, dar au devenit un cuplu abia în 2013.

Cei doi s-ar fi logodit la sfârşitul lunii noiembrie 2014, în timpul unei călătorii la Paris, potrivit unei surse apropiate cuplului, citată de revista Us Weekly, informează contactmusic.com .

Recent, o sursă a declarat pentru Usmagazine.com că Sean Penn a depus actele necesare pentru a deveni tatăl legal al fiului adoptat al actriţei Charlize Theron, Jackson.

Charlize Theron şi Sean Penn au fost văzuţi împreună tot mai des în ultimele luni, după ce au şi lucrat împreună, în 2014, la pelicula "The Last Face", regizată de Sean Penn. Filmul a fost turnat în Africa de Sud, ţara natală a lui Charlize Theron.

În luna noiembrie, Charlize Theron şi Sean Penn au fost nevoiţi să le explice autorităţilor că fiul adoptat al actriţei, Jackson, nu a fost maltratat, după ce, în timp ce se aflau la un picnic, copilul a început să ţipe, iar persoanele din apropiere au chemat poliţia. Autorităţile au sosit destul de repede la locul incidentului şi au constatat că Charlize Theron şi Sean Penn nu i-au făcut niciun rău copilului. Jackson nu avea nicio problemă, totul fusese doar un capriciu al băieţelului.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, Sean Penn şi Charlize Theron ar intenţiona să adopte un alt copil după ce se vor căsători.

Sean Penn a trecut prin două căsnicii - cu cântăreaţa Madonna, din 1985 până în 1989, şi cu actriţa Robin Wright, din 1996 până în 2010. Sean Penn are, împreună cu fosta sa soţie Robin Wright, doi copii - Dylan, în vârstă de 23 de ani, şi Hopper, în vârstă cu 20 de ani.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Trei zodii care ar putea câștiga la Loto înainte de Paște. Ei s-ar putea bucura de Iepuraș mai devreme

2 VIDEO Victoraș Micula nu bea Frutti Fresh: Nu îmi plac. Vi le-am dat vouă, să fac bani, dar nu-s prost să le consum

3 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

4 Scandal sexual în Austria după ce o pictoriță, proaspăt căsătorită, a chemat doi tineri în atelier

5 Scandalul sexual din armata Rusiei ia proporții