Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Secretarul general al NATO: Angela Merkel rezistă la băutură

Cancelarul german Angela Merkel a primit aprecieri bizare din partea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, care i-a lăudat rezistența la băutură, scrie sâmbătă Daily Mail în ediția online.

Într-un interviu acordat recent ziarului Aftenposten, din Norvegia natală, Stoltenberg a declarat că este bun prieten cu Merkel de circa șase ani de zile, după o reuniune pe care a avut-o cu cancelarul Germaniei la Copenhaga, în Danemarca, și că au băut împreună "de multe ori".

Stoltenberg a spus că "acele nopți lungi în Copenhaga" au contribuit la construirea unei relații solide de prietenie. "Se produce o afinitate, o apropiere. Ea bea vin alb, iar eu beau bere. Sunt foarte impresionat de rezistența ei. Ca să fie mai clar: nu se ridică prima" de la masă, a povestit Stoltenberg.

Fostul premier norvegian și-a amintit cu afecțiune de una dintre aceste întâlniri cu Merkel, care a avut loc în 2012, în Stralsund, oraș în nordul Germaniei, situat pe țărmul de sud al Mării Baltice. "Am petrecut o seară foarte plăcută în Stralsund", a spus el râzând.

"Și cu (președintele american Barack) Obama m-am întâlnit de multe ori. Cred că cei doi (Merkel și Obama) mi-au susținut candidatura la (postul de) secretar general al NATO", a mai spus Stoltenberg. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Un om a murit în Vaslui după ce ambulanța în care se afla a rămas blocată în noroi! Dăncilă: „Guvernul …

2 ALERTĂ Va fi MĂCEL! Mobilizare masivă a românilor din Europa pentru alegeri! Lăcrimezi când vezi că tot ei înc…

3 ALERTĂ L-au săltat deja? Sau e doar antrenament?

4 Cei 3 foști generali DIE din anturajul lui Dragnea. Și firul care duce la Voiculescu. Și la multe altele...

5 Important. Care sunt pragurile de prezență care vor indica înfrângerea / victoria lui Dragnea.

recomandări

Te ia DNA: Ionut Savoiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trailerul de la noul film Războiul Stelelor s-a lansat și e aici