Susan Boyle are, la 53 de ani, primul său iubit

Susan Boyle are, la 53 de ani, primul său iubit

Susan Boyle, celebra finalistă a concursului de talente "Britain's Got Talent", are pentru primă dată iubit la vârsta de 53 de ani, informează luni ziarul ABC.

Într-un interviu acordat publicației Daily Mail artista a dezvăluit: "Suntem de aceeași vârstă și este un bărbat foarte agreabil. Suntem la început, vom vedea ce se întâmplă".

Surse apropiate artistei au afirmat că cei doi s-au cunoscut la un hotel în timpul unui turneu al cântăreței. Se pare că este vorba de un medic american care a invitat-o pe Boyle la o cină cu lumânări și care s-a comportat ca un adevărat gentleman.

Dacă este adevărat, misteriosul bărbat a început o relație cu una dintre cele mai atipice cântărețe promovate de astfel de programe care vânează talente.

Susan nu a părut să fie deranjată că a pierdut finala la concursul "Britain's Got Talent în fața trupei Diversity, pe care a felicitat-o, dar câteva ore mai târziu a început să se comporte ciudat, motiv pentru care a trebuit să fie internată la un centru de psihiatrie.

Susan Boyle, care are o voce admirabilă, a devenit o adevărată vedetă a rețelelor de socializare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro