Ţara în care e ilegal să săruţi o femeie mai mult de cinci minute

Ţara în care e ilegal să săruţi o femeie mai mult de cinci minute

În orașul Logan County (Colorado) este pedepsită cu închisoarea sărutarea unei femei care doarme, indiferent dacă este soția sau doar prietena “făptașului”.

În statul american Iowa dacă un bărbat săruta o femeie mai mult de cinci minute neîntrerupte, fapta se considera infracțiune, iar bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea.

În orașul Eureka (din starul Nevada) legea interzice ca un bărbat cu mustață să sărute o femeie.

În statul american Vermont orice femeie care vrea să poarte o proteză dentară este nevoită să prezinte acordul scris și semnat al soțului.

În orașul St. Louis (Missouri) unui bărbat îi este interzis prin lege să salveze o femeie aflata în pericol dacă aceasta este îmbrăcată în pijamale.

În orașul Oxford (Ohio) există o lege care interzice oricărei femei să se dezbrace în fața unei fotografii care reprezintă un bărbat.

În orașul Willowdale (Oregon) unui bărbat care face dragoste cu o femeie îi este interzis prin lege sa înjure sau să blesteme pe durata întregului act sexual.

În orașul Conorsville (Wisconsin) unui bărbat care face dragoste cu o femeie îi este interzis prin lege să tragă cu o armă de foc în momentul în care partenera sa se apropie de orgasm.

În orașul Tremorton (Utah) este pedepsită cu închisoarea orice femeie care va face dragoste cu un bărbat în interiorul unei ambulanțe.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani