Top 10 motive pentru care o casnicie esueaza

Top 10 motive pentru care o casnicie esueaza

Tot mai multe cupluri ajung sa se desparta dupa o perioada mai lunga sau mai scurta de timp. Adevarul este ca aceste perioade devin din ce in ce mai mici odata cu schimbarea mentalitatilor si a moravurilor.

Indiferent de motivele pe care le prezinta partenerii lor insile sau judecatorilor, pana la urma separarea se face din cauza incalcarii legii evolutiei enuntate mai sus. Relatia ajunge la un punct mort, un capat de linie, un loc de unde pare ca nu mai exista dorinta de a merge mai departe. Si, din acel moment, absolut orice face sau zice partenerul cauzeaza conflicte. Actiuni care inainte nici macar nu erau remarcate acum starnesc reactii adverse.

Daca inainte astfel de reactii erau observate la cuplurile care depaseau 7 ani de convietuire impreuna, in zilele noastre perioada s-a redus dramatic: dupa doar 3 ani, partenerii incep sa-si caute nod in papura.

Cercetatorii britanici au descoperit ca dupa trei ani de casnicie apar cele mai multe semne ca partenerii sunt deja usor (sau mai mult) enervati unul de celalalt.

Acestia au condus studiul in randul a peste 2,000 de adulti care sunt fie casatoriti fie in relatii stabile de ani de zile, ne informeaza Men’s Health. Cei mai iritati parteneri sunt cei care au o relatie mai veche de 3 ani. Motivele care duc la disparitia iubirii sau atractiei de la inceput sunt dintre cele mai suprinzatoare. Nu ca acestea nu ar fi subiecte serioase de viata, insa nu te-ai astepta ca din aceste pricini partenerul sa inceapa sa se cam enerveze pe tine iar de aici pana la a i se stinge flacara este doar un pas.

Credeti sau nu, pe locul 1 ca motiv de enervare si indepartare de partener s-a situat: „s-a ingrasat / nu face sport”. In mod ciudat, acest lucru poate fi un lucru bun pentru unele casnicii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?