Trupa Les Elephants Bizarres, în deschiderea concertului din Bucureşti al cântăreţei Iyeoka

Trupa Les Elephants Bizarres, în deschiderea concertului din Bucureşti al cântăreţei Iyeoka

Trupa Les Elephants Bizarres va cânta în deschiderea concertului pe care cântăreaţa americană de neo soul & funk jazz Iyeoka îl va susţine pe 12 aprilie, în Hard Rock Cafe din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Trupa Les Elephants Bizarres, în deschiderea concertului din Bucureşti al cântăreţei Iyeoka

Organizatorii evenimentului au propus mai multe trupe pentru deschiderea recitalului, dar Iyeoka şi agenţia sa de management au ales Les Elephants Bizarres, pentru "diversitatea stilistică şi influenţele multiculturale care se resfrâng în piesele trupei".

Aşadar, publicul care şi-a cumpărat bilet pentru concertul care va avea loc pe 12 aprilie, în Hard Rock Cafe, va primi două recitaluri: Les Elephants Bizarres şi Iyeoka & The Rock by Funk Tribe.

Iyeoka va oferi publicului, în afară de hiturile care au făcut-o cunoscută în întreaga lume - "Simply Falling", "Say Yes", "Revolution" -, şi piese noi, care vor apărea probabil pe următorul album al artistei.

Cu o personalitate puternică şi un talent pe măsură, Iyeoka are o poveste de viaţă demnă de un film hollywoodian. Născută şi crescută în America din părinţi nigerieni, Iyeoka a ştiut tot timpul care îi sunt originile şi a fost permanent preocupată de condiţiile de trai din ţara africană, pe care a vizitat-o adesea. Foarte marcată de problemele sociale şi economice din Nigeria, Iyeoka şi-a căutat forţa interioară pentru a-i putea ajuta pe semenii săi, reuşind să se implice în acte de caritate, dar mai ales să compună poezii cu mesaj puternic, devenite ulterior cântece ascultate de zeci de mii de oameni.

Iniţial, Iyeoka era farmacist practicant. Viaţa i s-a schimbat radical după un incident - avionul în care era a fost lovit de un fulger şi a intrat în picaj. După ce a scăpat nevătămată, conştientizând valoarea fiecărei clipe, artista şi-a propus să facă numai lucruri pe care le consideră sau le simte ca fiind importante. De atunci şi-a dedicat viaţa muzicii şi poeziei. A fost momentul în care s-a născut cântăreaţa Iyeoka, o artistă cu mesaj, cu o forţă interioară incredibilă, ce se trage atât din tradiţia africană, dar şi din civilizaţia modernă americană.

În dialectul ei matern, Esan, cuvântul "Iyeoka" înseamnă "Vreau să fie respectată".

După concertul din Bucureşti, Iyeoka va cânta, pe 13 aprilie, în clubul Doors din Constanţa.

Preţurile biletelor pentru concertul de la Bucureşti sunt: 80 de lei (cu loc la masă), 60 de lei (fără loc), înaintea evenimentului, respectiv 90 de lei şi 70 de lei, în ziua spectacolului şi la intrare. Biletele fără loc sunt disponibile pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro , www.myticket.ro şi www.bilete.ro , precum şi în Magazinele Diverta din toată ţara, la magazinul Muzica, Sala Palatului, librăria Mihai Eminescu, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele InMedio, în oficiile Poştei Române şi în toate magazinele Uman din toată ţara. Biletele cu loc la masă (300 de locuri) sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro .

Evenimentul este prezentat şi organizat de BestMusic Live Concerts şi Gala.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...