Udrea acceptă provocarea lui Boc: Îmi voi turna apă în cap în faţa Guvernului şi îl provoc pe Ponta

Udrea acceptă provocarea lui Boc: Îmi voi turna apă în cap în faţa Guvernului şi îl provoc pe Ponta

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, la Alba Iulia, că va accepta provocarea lui Emil Boc de a se alătura campaniei de donaţii "ASL Ice Bucket Challenge" şi îşi va turna o găleată cu apă rece în cap, în faţa Guvernului, provocându-l apoi pe Victor Ponta "pentru a se trezi la realitate".

Udrea acceptă provocarea lui Boc: Îmi voi turna apă în cap în faţa Guvernului şi îl provoc pe Ponta (Imagine: Ştefan Sandu/Mediafax Foto)

Liderul PMP, Elena Udrea , a spus, într-o conferinţă de presă, că acceptă provocarea lui Emil Boc de se alătura campaniei de donaţii "ASL Ice Bucket Challenge", precizând că a vrut să îşi toarne o găleată cu apă rece în cap chiar la Alba Iulia, în cetate, însă ulterior a decis să facă acest lucru în faţa Guvernului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Accept provocarea domnului primar Emil Boc, fostului prim-ministru Emil Boc, cu plăcere. Am vrut chiar să fac lucrul acesta la Cetatea din Alba Iulia şi cu mesajul că e un proiect la care am ţinut foarte mult şi pe care l-am sprijinit şi l-am finanţat foarte mult, însă aveam această conferinţă de presă şi nu puteam să vin la dumneavoastră după ce îmi puneam în cap o găleată cu apă şi gheaţă. Cred că o să o fac în faţa Guvernului. Mă gândeam să-l provoc pe domnul Victor Ponta să îşi asume un duş din acesta, cu apă rece, pentru că are nevoie să se trezească la realitate", a afirmat Udrea.

Întrebată dacă glumeşte, Elena Udrea a spus că nu glumeşte şi s-a gândit serios să facă acest gest în faţa Guvernului, provocându-l apoi pe Victor Ponta "să facă o baie cu apă rece" şi "să se trezească puţin".

"Nu, nu glumesc. Chiar la asta m-am gândit. Deci, dacă n-am făcut-o la Cetate, o să mă duc la Bucureşti şi o să-l provoc în faţa Guvernului pe domnul Victor Ponta, să se trezească puţin la realitate, să facă o baie cu apă rece", a adăugat Elena Udrea.

Fostul premier Emil Boc, aflat în concediu în Turcia, a postat, duminică, pe pagina sa oficială de Facebook, un filmuleţ în care îşi toarnă o găleată cu apă rece în cap, menţionând că răspunde astfel provocării lansate de sportivii Clubului MMA Transilvania de a se alătura campaniei de donaţii ”ASL Ice Bucket Challenge”.

El i-a provocat să se alăture campaniei pe candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda , şi pe nepotul său, Alex Boc.

“Am răspuns provocării sportivilor Clubului MMA Transilvania şi am donat o sumă de bani pentru ajutorarea celor care suferă de ALS (scleroză laterală amiotrofică). Îi provoc pe Daniel Buda, Elena Udrea şi Alex Boc!”, a scris Emil Boc pe contul său de Facebook.

"ALS Ice Bucket Challenge" este o campanie de donaţii, iar zeci de mii de persoane, celebrităţi şi oameni obişnuiţi, au început, din luna iulie, să-şi arunce câte o găleată cu gheaţă în cap, să filmeze momentul şi să îl publice pe reţelele de socializare, provocându-i şi pe alţii să facă acelaşi lucru contra unei donaţii de 100 de dolari.

Campania "ALS Ice Bucket Challenge" are scopul de a susţine asociaţia ALS, care luptă contra maladiei Charcot, cunoscută şi ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterală amiotrofică, o boală neurodegenerativă.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake, George Bush, dar şi fotbaliştii Cristiano Ronaldo, David Beckham, antrenorul Jose Mourinho şi tenismenul Novak Djokovici.

Fenomenul a luat amploare şi în România, mai multe vedete şi sportivi intrând în "leapşa mondială".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...