Ultimele filme din seria 'Cincizeci de umbre ale lui Grey' vor fi lansate în 2017 și 2018

Ultimele filme din seria 'Cincizeci de umbre ale lui Grey' vor fi lansate în 2017 și 2018

Ultimele două episoade ale ecranizării trilogiei 'Cincizeci de umbre ale lui Grey' vor fi lansate în 2017 și 2018, au anunțat joi studiourile Universal Pictures, preluate vineri de AFP. La fel ca primul film — care a început să ruleze în săli de Sfântul Valentin 2015 — și celelalte două vor fi lansate tot cu ocazia sărbătorii îndrăgostiților: '50 de nuanțe mai întunecate' în 10 februarie 2017, iar '50 de nuanțe mai deschise' în 9 februarie 2018. 'Filmele vor fi astfel un eveniment de Sfântul Valentin', a spus Donna Langley, șefa Universal Pictures, citată de revista Variety.

'Cincizeci de umbre ale lui Grey', adevărat fenomen literar având-o ca autoare pe scriitoarea britanică E.L. James, prezintă povestea sado-masochistă a misteriosului miliardar Christian Grey și a studentei Anastasia Steele. Romanul a fost ecranizat sub bagheta regizoarei Sam Taylor-Johnson, avându-i în rolurile principale pe Jamie Dornan și Dakota Johnson. A avut încasări mondiale de aproape 570 de milioane de dolari. Cei doi actori au confirmat deja că vor apărea și în următoarele două filme, al căror scenariu ar urma să fie scris de Niall Leonard, soțul scriitoarei E.L. James, potrivit Variety. Nu a fost ales încă regizorul, însă este puțin probabil să fie tot Sam Taylor-Johnson.

Filmările ar trebui să înceapă în primul trimestru din 2016.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina