UPC România are un nou director general

UPC România are un nou director general

Directorul general al UPC România şi Ungaria, Severina Pascu, a fost numit la conducerea activităţilor grupului Liberty Global în regiunea Europa Centrală şi de Est, funcţia sa anterioară fiind preluată de Robert Redeleanu, până în prezent chief marketing officer la UPC.

UPC România are un nou director general

Modificările vor intra în vigoare miercuri.

"În noul său rol, Severina Pascu va conduce toate operaţiunile Liberty Global din Regiunea Europa Centrala şi de Est, care acoperă Polonia, Ungaria, România, Cehia, Slovacia, inclusiv cele ale operatorilor DTH. (...) Severina îi succede lui Betzalel Kenigsztein, care a preluat rolul de Preşedinte şi Chief Operating Officer al operaţiunilor Liberty Global din America Latină şi Caraibe", arată compania, într-un comunicat.

Redeleanu a fost numit director general al UPC România. În vârstă de 40 de ani, el este Chief Marketing Officer al UPC din 2013, responsabil pentru toate activităţile companiei din departamentele de marketing, vânzări şi comunicare cu clienţii.

Veniturile operatorului de telecomunicaţii prin cablu UPC România au scăzut cu 10,6% în primul trimestru, de la 43,5 milioane de dolari în urmă cu un an la 38,9 milioane de dolari, potrivit datelor publicate în luna mai de grupul american Liberty Global.

Calculate în lei, veniturile UPC România au crescut cu 8%, compania atribuind declinul veniturilor în dolari evoluţiei nefavorabile a leului faţă de moneda americană.

Numărul abonamentelor a ajuns la sfârşitul primului trimestrului la un total de aproape 2.000.000, pe toate segmentele de televiziune, internet şi telefonie. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, compania are un total de peste 65.000 de abonamente noi şi îşi continuă creşterea confirmată în ultimii ani, datorită avansului cu 13% al abonamentelor de internet şi de televiziune digitală.

Operatorul român este afiliat la UPC Broadband, divizia europeană a grupului Liberty Global, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din lume.

Compania furnizează servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de localităţi.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”

4 Așa o fi? / Cade și EUROINS? Doar 5% din bani mai sunt în băncile din România!

5 Andreea Pirui, vedetă la Kanal D, a fost prinsă drogată?