VIDEO „Epic Show“ debutează pe Prima TV




VIDEO „Epic Show“ debutează pe Prima TV

Aceştia vor vorbi despre vedetele din mediul virtual, analizând felul în care acestea s-au propulsat, în ciuda capacităţilor intelectuale îndoielnice.

„Vom arăta cum poţi avea succes chiar şi atunci când eşti o formă de viaţă inferioară, care nu poate lega corect nici două cuvinte şi nu are niciun alt talent în afară de incapacitatea de a genera sentimentul ruşinii. Şi nu, aici nu e vorba despre asistentele lui Capatos, deşi descrierea anterioară li s-ar putea aplica cu succes. Vorbim de senzaţii ale internetului, care au ajuns să se bucure de o notorietate mai mare decât orice ministru al Educaţiei“, au dezvăluit cei patru clujeni.

„Emisiunea «Epic Show» este şi va fi, înainte de toate, amuzantă, ironică şi autoironică, taxând scump pe unii şi ridiculinzându-i absolut gratuit pe alţii. Împletind în mod armonios vloggingul (n.r.-video blog) cu stand-up comedy, datul cu părerea şi bârfologia cu statul la pupitru, «Epic Show» este cocktailul satiric cu care te poţi îmbăta săptămânal fără ca asta să aibă repercusiuni asupra ficatului“, spune Tibi Codrean, unul dintre membrii echipei.

„Epic Show“ este un pamflet săptămânal în care abordarea actualităţii şi a lumii ce ne înconjoară este făcută printr-un melanj de rubrici, scenete şi intervenţii, care conţine atât elemente de televiziune, cât şi elemente specifice online-ului.

„Am înţeles că în timpul emisiunii noastre site-ul adevarul.ro a fost un fel de DN1 în zi de sărbătoare, adică s-a circulat al naibii de greu, ceea ce nu poate decît să ne încânte. E un prim pas bun, dar drumul e lung şi tare am vrea ca traseul să fie unul ascendent. Adică ne bucurăm foarte mult văzând că ne este apreciat rezultatul unei săptămâni întregi de muncă, dar în acelaşi timp ne gândim cum să fie mai bine săptămâna următoare, unde şi cum putem îmbunătăţi «epicsoadele» şi ce putem aduce nou“, a declarat la momentul respectiv Tibi Codorean.

Chiar dacă emisiunea a fost inclusă în grila de primăvară a postului Prima TV, membrii echipei susţin că acest lucru nu le va schimba modul de abordare . „Faptul că mergem la o televiziune mai mare nu înseamnă că trebuie să ne temperam. Dimpotrivă, vom spune lucrurilor pe nume, vom fi foarte duri şi foarte acizi. Nu ne va fi jenă să ne luam de oricine“, declara Dragoş pentru ziaruldecluj.ro, la momentul aflării veştii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria