Videoclip despre dragostea dintre președintele chinez, Xi Jinping, și soția sa - fenomen viral pe internet

Videoclip despre dragostea dintre președintele chinez, Xi Jinping, și soția sa - fenomen viral pe internet

Un videoclip muzical despre povestea de dragoste dintre președintele Chinei, Xi Jinping, și soția sa, Peng Liyuan, a devenit un fenomen viral pe internet după ce a ajuns la 22 de milioane de accesări într-o singură săptămână, a informat luni presa chineză, citată de EFE.

Privirile complice și micile dovezi de dragoste în public au atras atenția asupra cuplului prezidențial într-o țară în care gesturile de afecțiune se fac doar în intimitatea căminului. Videoclipul, intitulat 'Xi Dada loves mama Peng Mama', prezintă numeroase ipostaze comice ale cuplului și unele momente de tandrețe surprinse de camerele de luat vederi.

Utilizatorii rețelei Weibo—Twitter-ul chinez—, unde se comentează intens videoclipul, alintă cuplul prezidențial cu numele de Xi Dada (unchiul Xi) și Peng Mama (mama Peng). Fondul muzical al înregistrării a fost asigurat de doi interpreți din provincia Henan.

Unul din autorii ilustrației muzicale, Yu Runze, a declarat presei că povestea de dragoste dintre președinte și soția sa a fost întotdeauna admirată de internauții chinezi, în special după apariția unei fotografii în care cei doi se țineau de mână în timpul vizitei efectuate în Australia.

'În cântecul nostru, dispare imaginea stereotip a unui lider politic sobru' și apare 'cineva care se poate relaționa cu omul de pe stradă', a afirmat celălalt interpret, Xu An, care speră că această imagine va contribui la realizarea unei mai bune 'conexiuni emoționale' între alte cupluri din China.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro