Woody Harrelson i-a salvat viaţa actriţei Jennifer Lawrence, la platoul de filmare. Ce a păţit

Woody Harrelson i-a salvat viaţa actriţei Jennifer Lawrence, la platoul de filmare. Ce a păţit

"Jennifer tocmai înghiţise un pumn de vitamine, cu un pahar de apă, dar o pastilă i s-a oprit în gât. Deodată a început să se înece, să se sufoce, ducând mâna la gât în timp ce faţa i se înroşea. Toată lumea din jur a îngheţat, neştiind cum să procedeze. Dar când cineva din echipa de filmare a strigat «Ajutor!», Woody a alergat şi a lovit-o repede pe spate. Când acest lucru nu a mers, a cuprins-o cu braţele, a strâns-o puternic de două ori, iar pastila i-a eliberat căile respiratorii ", a declarat o sursă pentru The National Enquirer, informează contactmusic.com.

Jennifer Lawrence i-a mulţumit actorului Woody Harrelson că i-a salvat viaţa, precizând că i s-a făcut teamă întrucât şi-a dat seama că ar fi putut să moară.

"Mi-ai salvat viaţa. Chiar nu puteam să respir (...). Am crezut că o să mor", ar fi spus Jennifer Lawrence, conform aceleiaşi surse.

Woody Harrelson, născut pe 23 iulie 1961, este câştigător al unui premiu Emmy şi a fost nominalizat de două ori la Oscar. Harrelson a devenit cunoscut odată cu rolul din sitcomul "Cheers". Printre rolurile sale notabile se numără cele din filme precum "Scandalul Larry Flynt", "La hotarul dintre viaţă şi moarte", "Născuţi asasini", "Ultimul radio show", "Nu există ţară pentru bătrâni", "Bun venit în Zombieland", "Mesagerul", "2012" şi "Jocurile foamei".

Jennifer Lawrence Shrader, născută pe 15 august 1990, în Louisville, Kentucky, este una dintre actriţele americane tinere în ascensiune. La vârsta de 14 ani, Jennifer Lawrence a decis să urmeze o carieră în actorie şi şi-a convins părinţii să o ducă în New York pentru a găsi un agent de talente şi a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a începe o carieră în domeniu.

A avut roluri principale în "The Bill Engvall Show" şi în filme precum "Departe de câmpia în flăcări/ The Burning Plain" şi "Mâinile tatălui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Jennifer Lawrence a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", la cea de-a 85-a gală de decernare a acestor distincţii, în 2013.

Actriţa americană s-a remarcat pe marele ecran cu rolul adolescentei Katniss Everdeen din franciza "The Hunger Games/ Jocurile foamei". Aventurile din celebra saga vor continua cu "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1", ce va avea premiera în România pe 21 noiembrie, şi cu "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2", ambele în regia lui Francis Lawrence.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale