ZIUA PĂCĂLELILOR, 1 APRILIE. MESAJE haioase de 1 APRILIE

ZIUA PĂCĂLELILOR, 1 APRILIE. MESAJE haioase de 1 APRILIE

Cele mai TARI farse de 1 APRILIE / FOTO: supercoloring.com

ZIUA PĂCĂLELILOR, 1 APRILIE

MESAJE DE ZIUA PĂCĂLELILOR, 1 APRILIE

Hei, stii care este cea mai buna zi sa agati o fata? 1 aprilie .. Si stii de ce? Daca accepta, atunci ai noroc, daca nu, ii zici ca e pacaleala de 1 aprilie.

Daca cineva astazi te lauda pentru norocul tau, felul de a fi, stil si atitudine, nu-l baga in seama; cum indrazneste sa te pacaleasca inainte de 1 aprilie?

Cineva iti simte lipsa, cineva are nevoie de tine, cineva isi face griji pentru tine... Ghici cine? Maimuta de la ZOO.

Dragul meu, cumpara in drum spre casa un pui si niste cartofi: m-a sunat mama sa-mi spuna ca se muta cu noi o vreme!

Anunt: Compania Vodafone nu mai ofera nici un serviciu clientilor sai din motive diverse: Orange si Cosmote au tarife si oferte mai bune. Ne cerem scuze!

Iubitule, astazi am descoperit ceva minunat, ceva ce sunt sigura ca o sa te bucure si pe tine. Esti pregatit?...Ei bine, am descoperit ca sunt gravida. In luna a doua. Asa ca va trebui sa ne grabim cu nunta ca sa putem spune ca s-a nascut la 7 luni. Am vorbit deja de rochie si ma gandeam sa nu fie o nunta mare... Tu ce zici? Te bucuri, nu? Te bucuri ca te-am pacalit?

Iubitule, m-a sunat mama. S-a saturat de stat singura si vrea sa vina la noi. Nu sta mult, cateva luni doar. I-am zis ca, de ce nu? Sa vina. Oricum tie iti place sa dormi pe jos. Te sarut. Vorbim mai multe cand vii acasa.

TOP păcăleli de 1 aprilie de-a lungul timpului!

Scaunul pentru câini de la Ikea

Animalele care fac lucruri la fel ca oamenii sunt o sursă constantă de glume. Combinând asta cu designul uneori ciudat al unui producător scandinav de mobilă, ne aflăm în faţa unei farse reuşite de 1 aprilie. În reclama respectivă, Ikea promova un scaun înalt, ca cel pentru bebeluşi, dar care era adaptat special pentru câini.

Pinguinii zburători de la BBC

Astăzi, o astfel de glumă ar putea părea nereuşită, însă în 2008, când BBC a difuzat falsul documentar, pentru a promova iPlayer, mulţi au început să-şi pună un semn de întrebare.

Burger-ul pentru stângaci de la Burger King

În 1998 Burger King a anunţat pe 1 aprilie lansarea burger-ului pentru stângaci, al cărui conţinut era rotit cu 180 de grade pentru se potrivit mai bine unei manevrări de stângaci. Dar, din păcate nu era adevărat.

BBC şi copacii cu spaghete

În 1957, emisiunea Panorama a difuzat un documentar fals despre un copac cu spaghete ce era crescut de o familie de elveţieni. La acea vreme, când spaghetele erau o delicatesă şi nu erau pe larg consumate în Marea Britanie, mulţi au căzut în plasă şi au sunat pentru a cere informaţii despre cum pot şi ei planta copacul respectiv.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”