A ÎNVIAT Ceaușescu? PROSTITUATUL Tăriceanu propune înființarea unei comisii speciale parlamentare pentru "evaluarea democrației"

A ÎNVIAT Ceaușescu? PROSTITUATUL Tăriceanu propune înființarea unei comisii speciale parlamentare pentru "evaluarea democrației"

Președintele Senatului, prostituatul Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat luni că propune crearea, la nivelul Parlamentului, a unei comisii speciale "pentru evaluarea democrației".

"Propunerea mea, să creăm la nivelul Parlamentului o comisie specială pentru evaluarea democrației, indicele la care ne situăm cu statul de drept în România și cu democrația. (...) Instituția centrală în oricie democrație este Parlamentul (...) puterea judecătorească atacă permanent deciziile pe care le ia legislativul", a afirmat prostituatul PSD.

"Lucrurile acestea trebuie discutate cu toti aceia care sunt factori activi. Saptamana viitoare, dupa ce trecem de motiunea de cenzura, am propus sa facem o intalnire cu asociatiile profesionale ale magistratilor, exista preocupari, ingrijorari si, mai mult, temeri cu privire la functionarea independenta a justitiei", a mai declarat Tariceanu.

Intrebat pe ce isi bazeaza afirmatiile privind "lipsa de incredere a cetatenilor in justitie", Tariceanu a spus ca "pe reactiile pe care le-am vazut in ultima perioada ca urmare a cazului unui cetatean arestat pe nedrept". "Din pacate, acest nu este singular si poate zdruncina increderea in justitie", a sustinut prostituatul PSD.

"Parlamentul are dreptul sa decida cu privire la cererile procurorilor, acest drept este inscris in Constitutie. Parlamentul are dreptul sa ia act de aceste cereri sa sa decida in privinta acestora", a mai declarat Tariceanu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

4 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...