Alt pesedist TÂMPIT: Eșecul PSD, din cauza tinerilor de pe Facebook, păcăliți de propagandă

Alt pesedist TÂMPIT: Eșecul PSD, din cauza tinerilor de pe Facebook, păcăliți de propagandă

Vicepreședintele PSD Ioan Rus a vorbit despre spirala Facebook în alegeri ce a adus eșecul PSD. Demonstrând, şi el, că aceşti dobitoci n-au înţeles nici ce li s-a întâmplat şi nici ce urmează să li se întâmple. Conform teoriei acestui cretin care se dă doct, nu este singurul caz, Comisarul.ro a fost un instrument de propagandă, de exemplu. De aceea a fost citit articolul cu Iliescu care spunea că Ponta şi Dtagnea au făcut din PSD un monstru de 400.000 de oameni în numai două zile?

 Despre tineretul care a votat candidatul de dreapta la alegerile prezidențiale 2014, Ioan Rus se întreabă ce legătură are un tânăr student sau muncitor cu dreapta politică. "Adică ce legătura are marfa cu ambalajul? În situația asta chiar niciuna. Nu poți să fii de dreapta, că nu ai nimic de apărat din valorile de dreapta ca și tânăr student, ai din valorile de stânga, că ai nevoie de asistență socială, de sprijin. Din cauza faptului ca social-democrația româneasca, să zicem așa, este succesoarea în drepturi și obligații, că așa s-a format, din Revoluția romana, cum s-a născut ea, în mai multe țări foste comuniste social-democrații au rămas succesori în drepturi și obligații ai fostelor partide comuniste", a spus Ioan Rus, la PRO TV. 

Vicepreședintele PSD admite că el a fost în PCR, însă subliniază că este absurd să fie numit Victor Ponta comunist, în contextul în care "n-a fost, habar n-are, (...) nu știe nimic despre comunism, n-a trăit în vremea aia decât în adolescență". Ioan Rus spune că se aștepta, odată cu generația de tineri din PSD să dispară eticheta de comunism. "Uite că n-a disparut, pentru că propaganda a lucrat de așa natura încât totusi... Va dispărea. E o problemă, încă e o problema de apreciere, dar e emoționala, nu rațională", a subliniat el. 

Întrebat de ce mai vorbim acum de propagandă, Ioan Rus a răspuns: "Deci spune Curtea Suprema că ce-i pe Facebook e informație publică. Bun. Dar cum o verifici? Adică eu scriu despre dumneata ceva, dumneata transferi la alt prieten din categoria prietenilor dumneatale și așa mai departe. Niciunul nu verificăm. Deci până la urmă responsabilitatea față de cuvântul scris sau ce dai ca informație publică trebuie să aparțină cuiva. În mediul acesta, până la urmă, nu trebuie să demonstrezi. Afirm despre dumneata sau despre dumnealui ceva și de acolo încolo prietenii mei cred, că eu am credibilitatea mea eventual, și cumva s-a dus, s-a dus în spirală, pentru că niciun sociolog n-a prins spirala aceasta pe care s-au rotit diverse informații. N-au prins-o. Că s-a extins extraordinar în ultimele zile, între tururi. Dacă vrei sa demonstrezi logic ceva de acolo, multe afirmații, cu comuniștii, nu le poți demonstra, semn că are un caracter propagandistic masiv, chiar dacă nu mai folosim acuma ideea de propagandă. Dar caracterul acesta este, dacă te uiți cu atenție..."


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa