Am trăit s-o văd și pe asta! Se arestează unii pe alții!




Am trăit s-o văd și pe asta! Se arestează unii pe alții!

Pe pagina sa de socializare, Rareș Bogdan dă publicității următoarele amănunte despre Scandalul Marian Vanghelie:
„…..Marian Dumitru – patronul Hotelului Premier Palace face DENUNT dupa 5 luni de arest preventiv, Dosarul este lucrat de Parchetul Capitalei aflat in subordinea DIRECTA a Parchetului General aflat sub influenta directa a Tripletei Ponta-Ghita-NITU! Dosarul este mutat la DNA din cauza competentei pe Demnitari a Direcției Naționale Anticorupție si a lipsei de competenta a Parchetului Capitalei pe demnitarul de la 5. Ca sa fie lucrurile foarte clare, Dosarul Vanghelie este lucrat de Bogdan Staicu-procurorul șef al Prchetului Capitalei si nu de catre DNA. Direcția doar a preluat Dosarul si a continuat investigatiile.”

De joi dimineața, de cînd DNA a descins hollywoodian la Marian Vanghelie, m-am întrebat cum de s-a năpustit DNA asupra celui de care depinde ca Imperatorul Klaus Iohannis să-și aibă în cel mai scurt timp ceea ce el numește, cu o căutătură de Ecaterina Cea Mare, Guvernul Meu.
După chestia asta – mi-am zis – oastea, și așa de strînsură a lui Mircea Geoană, cu care PNL urma să lanseze un asalt asupra cetății PSD-iste, se va destrăma mai ceva decît oastea lui Cațavencu din O scrisoare pierdută.
Ce Dumnezeu, a devenit DNA din măciucă politică o instituție a statului de drept?
Și socotind că răspunsul e în favoarea DNA, mă pregăteam să sar în două picioare și să-i îngîn Codruței Kovesi, pe post de Cît de frumoasă ești! Imnul de stat în varianta de fanfară.

Informațiile date de Rareș Bogdan m-au adus însă cu picioarele pe pămînt. Pe pămîntul patriei noastre postdecembriste, unde, mai nou, politicienii nu-și mai trag ibovnice, ci procurori.

Unii au procurorii DNA.
Aceștia îi arestează pe cei dintr-o parte.
Alții au procurorii Parchetului General.
Aceștia îi arestează pe cei din partea ailaltă.
Și uite așa, cîtă vreme nu se vor întîlni șefii de bandă, pentru a-și spune unul altuia, Ce dracu, am ajuns să ne arestăm unii pe alții?! clasa politică devine clasa pușcăriașă.

Urmează Presa!
Mai ales că Marian Vanghelie a fost pentru o parte a presei cea ce a fost Elena Udrea, pentru cealaltă parte a presei.

Ion Cristoiu


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!