AMĂNUNTE INCENDIARE/Noi ȘTIM de ce ZBIARĂ Băsescu!

AMĂNUNTE INCENDIARE/Noi ȘTIM de ce ZBIARĂ Băsescu!

Precum căpriorul prins în sârma ghimpată de la curtea unde venise ademenit de mirosul ispititor al unei ieduțe în călduri, Traian Băsescu urlă aproape în fiecare zi nevinovăția Udrei. Și șmecheriile la care este supusă. Și el știe de ce. Pentru că Udrea nu punea mâna pe bani. Și nici tutele de care se înconjurase precum buba dulce de coajă. Iar dacă luau, luau pe cont propriu. Nu la ordinul sau cu știința Lenuței. Altcineva era intermediarul. Și ăla n-a apărut, deocamdată, în ecuație. S-a dat complet la fund. Numele lui este Răzvan Murgeanu. Da, fostul consilier prezidențial, fostul secretar de stat în ministerul dezvoltării, fostul viceprimar al Capitalei. Fostul prieten al lui Bercea Mondial. Și al lui Marian Căpățână.

O singură rugăminte am avea la stimatul fost președinte. Când se mai întâlnește cu biata avocată maltratată de DNA să o întrebe ce relații avea aceasta cu o anume Marilena Bogheanu. Și câți bani a cerut această rovanaplumb în numele Udrei.

Și, dacă se întâlnește pe stradă, din întâmplare, cu Răzvan Murgeanu, să-l întrebe de ce l-a sunat Murgeanu, în 2009, pe actualul arestat Darius Vâlcov să-l roage să stea de vorbă cu un om de afaceri care este prieten cu el. Că avea și omul niște mici necazuri. Care trebuiau rezolvate. Prietenul lui Murgeanu se numea Sandu Anghel. Cunoscut sub denumirea națională de Bercea Mondial.

Și dacă, tot așa, din întâmplare, se întâlnește fostul președinte cu finul său Gheorghe Falcă, credeți că i-ar fi imposibil să-l întrebe dacă primarul Aradului este verișor cu Marian Căpățână? Și că din această postură suna pe la diverse instituții ale statului, ca Gheorghe Falcă, pentru a-i facilita lui Căpățână intrări la șefii acestor instituții.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...