Andreea Paul Vass e ori PROASTĂ, ori MINCINOASĂ. Ar putea fi și/și.

Andreea Paul Vass e ori PROASTĂ, ori MINCINOASĂ. Ar putea fi și/și.

Deputata Andreea Paul, care a starnit o intreaga controversa dupa ce a afirmat ca a nascut sambata ca sa nu piarda nicio zi de lucru, a scris miercuri pe pagina sa de Facebook ca, de fapt, a nascut intr-o zi de luni.

"As vrea sa clarific de la inceput un lucru, am nascut luni, 12 iulie 2010. Cred insa ca indiferent cand au nascut sau cand nasc, daca pot sa o faca sau nu, femeile au dreptul de a participa la decizia publica cot la cot cu barbatii si au dreptul sa fie respectate la locul de munca, mai ales ca efortul lor este de zece ori mai mare decat in cazul colegilor de gen masculin" a scris Andreea Paul, la aproape doua saptamani de la declaratia originala.

Pe 9 octombrie, deputata PNL afirma, intr-un comunicat de presa, ca a facut sacrificii pentru a se dedica politicii si comunitatii, principalul fiind acela ca a nascut intr-o zi de weekend pentru a nu rata o zi de munca. Ea afirma ca vrea sa incurajeze femeile sa intre in politica si va avea o initiativa legislativa prin care sa se impuna cota minimala de gen in randul candidatilor.

"Pe fetita mea am nascut-o sambata, adica in weekend, ca sa nu pierd nicio zi de munca" spunea aceasta in comunicatul care a fost publicat si pagina sa de Facebook.

Comunicatul, care era insotit de un articol pe care aceasta l-a scris pentru a promova ideea cotelor de gen, a starnit nenumarate reactii puternice in mediul online.




Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani