Andreea Paul Vass e ori PROASTĂ, ori MINCINOASĂ. Ar putea fi și/și.

Andreea Paul Vass e ori PROASTĂ, ori MINCINOASĂ. Ar putea fi și/și.

Deputata Andreea Paul, care a starnit o intreaga controversa dupa ce a afirmat ca a nascut sambata ca sa nu piarda nicio zi de lucru, a scris miercuri pe pagina sa de Facebook ca, de fapt, a nascut intr-o zi de luni.

"As vrea sa clarific de la inceput un lucru, am nascut luni, 12 iulie 2010. Cred insa ca indiferent cand au nascut sau cand nasc, daca pot sa o faca sau nu, femeile au dreptul de a participa la decizia publica cot la cot cu barbatii si au dreptul sa fie respectate la locul de munca, mai ales ca efortul lor este de zece ori mai mare decat in cazul colegilor de gen masculin" a scris Andreea Paul, la aproape doua saptamani de la declaratia originala.

Pe 9 octombrie, deputata PNL afirma, intr-un comunicat de presa, ca a facut sacrificii pentru a se dedica politicii si comunitatii, principalul fiind acela ca a nascut intr-o zi de weekend pentru a nu rata o zi de munca. Ea afirma ca vrea sa incurajeze femeile sa intre in politica si va avea o initiativa legislativa prin care sa se impuna cota minimala de gen in randul candidatilor.

"Pe fetita mea am nascut-o sambata, adica in weekend, ca sa nu pierd nicio zi de munca" spunea aceasta in comunicatul care a fost publicat si pagina sa de Facebook.

Comunicatul, care era insotit de un articol pe care aceasta l-a scris pentru a promova ideea cotelor de gen, a starnit nenumarate reactii puternice in mediul online.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Percheziții la clanul interlop Duduianu

3 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

4 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

5 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?