Antonescu: Ce au făcut aseară Gâdea, Ponta şi candidaţii PSD nu am văzut de pe vremea lui Ceauşescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a criticat, marţi, la Timişoara, apariţia premierului Victor Ponta şi a unor candidaţi PSD la alegerile europarlamentare într-o emisiune televizată alături de lotul feminin de gimnastică, spunând că "ce au făcut aseară nu s-a mai văzut de pe vremea lui Ceauşescu".

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a criticat, marţi, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Timişoara, o emisiune a postului de televiziune Antena 3 în care au fost invitaţi primul-ministru Victor Ponta, dar şi lotul naţional feminin de gimnastică.

"Cele petrecute aseară (n.r. - luni seară) la postul de televiziune Antena 3, la Gâdea (Mihai Gâdea - n.r.), sunt scandaloase si aş putea spune că de 24 de ani de la primele alegeri după perioada comunistă nu am văzut aşa ceva. Modul jenant şi sfidător în care, în cursul unei emisiuni, nu electorale, ci normale, campioanele de gimnastică, sportive, au fost asociate nu doar cu preşedintele unui partid aflat în campanie electorală, care să zicem că a fost acolo în calitate de prim-ministru, ci direct, fără jenă, cu candidaţi la aceste alegeri, este strigător la cer. După câte se pare, nici domnul Gâdea, nici domnul Ponta nu au vreo jenă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să protestăm tocmai când discutăm despre Uniunea Europeană şi Parlamentul European", a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a mai spus că o astfel de atitudine nu a mai întâlnit de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, atunci când succesele sportivilor erau dedicate "tovarăşului şi tovarăşei".

"Ceea ce au făcut aseară (luni seară - n.r.) Gâdea, Ponta şi ceilalţi candidaţi ai PSD eu nu am mai văzut de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. Numai atunci succesele marilor sportivi ai României erau dedicate tovarăşului şi tovarăşei. Aşa ceva este o ruşine. Dacă domnului Gâdea nu îi e ruşine, cred că măcar o poziţie publică trebuie să luăm din punct de vedere al reprezentării opiniei publice româneşti", a mai spus preşedintele PNL.

Preşedintele PNL s-a aflat, marţi, într-o vizită în judeţul Caraş-Severin, iar la finalul acesteia a susţinut o conferinţă de presă la Timişoara.

Cuantumul premiilor destinate gimnastelor din echipa naţională, care au câştigat medalia de aur la Campionatul European, va fi dublat, anunţa luni seară premierul Victor Ponta, la Antena 3, aflat în studio alături de gimnaste, dar şi de Corina Creţu şi Ecaterina Andronescu, care ocupă primele două poziţii pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat, sâmbătă, medalia de aur, la Campionatul European de la Sofia, aceasta fiind cea de-a şaptea de aur din palmaresul echipei tricolore.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 „Revoluționarul” Nicolicea, indemnizație de 1.800 de lei. Veteran de război, 560 lei pe lună

4 Ce mai caută pesedista Savonea în CSM?

5 PNL a devansat Alianţa USR-PLUS în Bucureşti. PSD, spre prăpastie

recomandări

Te ia DNA: Baronul Salvador

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există